aynen bende ilk başta çok sevdim ama şimdi eski halini özlüyorumbide benim saçım düz normalde ama saçımı kestirdiğimden beri hep dalgalı yani çok çirkin şekil oluyo dalgalı gibide değil bu yüzdende uzun saç isityorum. eskiden açık bırakırsın hiç bişey yapmadan güzel dururdu şimdi ya düzleştiriceksin yada toplıcaksın evet bende sarımsak eklicem şimdi 200ml ye ne kdar sarımdak koyucam ben ? vedee nasıl koyucam kesipmi rendeleyip felanmı
Canim ben bioxcin kullanıyorum ve uç dış sarımsak ortadan kesip icine koyuyorum. Kokusu cok ağır oldu. Ben ilk yıkamada sarimsakla yıkıyorum sonra normal shampoo ve sac kremi kırıklar icin.
Tatlim bugün bir ilk yapacam ve sacımı yumurta sarisiyla yikicamprotein veriyormuş deneyelim birde
200ml ye ne kadar koyucam ben onu anlamadımki:26: kokusu felan cekeriz artıkzaten sonra yıkıyınca geçer sanırım.
5-6 mı ? ben az önce 200 ml ye 2 tane koydum, oyle denedim tamam yarın 3 tane daha felan atarım200ml için 5 ya da 6 tane sarımsağı önce ortadan kes ikiye ayır sonrada ez şampuanın içine kat bi gün beklet mis gibi sarımsaklı şampuanıın hazır bile :)
5-6 mı ? ben az önce 200 ml ye 2 tane koydum, oyle denedim tamam yarın 3 tane daha felan atarımbide ben küçük küçük doğradım yani ezmek şartmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?