Saç Uzatma Yöntemleri Saçları uzatan,besleyen,kolay bir yöntem bilen var mı ??

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
Kızlar ben 2-3 ay önce saçımı kestirdim baya kıssaltım.Şimdi omuzlarımdalar ancak.Keşke kestirmeseydim diyorum.Şimdi saçları kolay uzatan besleyen bir förmül varmı?Çok zor olmasında..Bide sarımsak katın şampuanınıza diyolar acaba yapıp etkisini-zararını felan gören varmı?

Tatlim bende aynı senin durumundayim
Gecen sene kisacik hatta ensem görünüyordu kestirdim pişman değilim herkes cok beğendi saçlarımı
Ama artık uzun saçlarımı çokk ozledim. Saclarım kıvırcık ve hergun duzlestirmekten yıprandılar.

Canim bende bir haftadır sampuanima sarımsak koydum ve benim d vitaminim eksik onları yiyorum.
Saclarım kuru olduğu icin b vitamini almayı dusunuyorum ins faydasını görürüm.

Doğal formül bilenler paylaşsa bende cok sevinirim

aynen bende ilk başta çok sevdim ama şimdi eski halini özlüyorum bide benim saçım düz normalde ama saçımı kestirdiğimden beri hep dalgalı yani çok çirkin şekil oluyo dalgalı gibide değil bu yüzdende uzun saç isityorum. eskiden açık bırakırsın hiç bişey yapmadan güzel dururdu şimdi ya düzleştiriceksin yada toplıcaksın evet bende sarımsak eklicem şimdi 200ml ye ne kdar sarımdak koyucam ben ? vedee nasıl koyucam kesipmi rendeleyip felanmı

Canim ben bioxcin kullanıyorum ve uç dış sarımsak ortadan kesip icine koyuyorum. Kokusu cok ağır oldu. Ben ilk yıkamada sarimsakla yıkıyorum sonra normal shampoo ve sac kremi kırıklar icin.

Tatlim bugün bir ilk yapacam ve sacımı yumurta sarisiyla yikicam protein veriyormuş deneyelim birde

bioxcinden inşallah fayda görürsün tutkal gibi yapış yapış bişey saça sürünce karıştırılmıyo bile :26:

sarımsak şampuanı alın mecitefendiden içine bir kapak çam terebentin bir kapak badem yağı karıştırın birde haftada 2 defa bepanthene evigen ve sinameki karışımını uygulayın. sarımsak zaten saç fışkırtıyo resmen. ama bulabilirseniz yılan yağını muhakkak alıp şampuanın içine hepsini karıştırın 1 ay sonunda değişimi görün

Turp suyuyla ilgili bi sey vardi burda okumustum ona bak istersen de boyle sac uzatan seylerin saci cok incelttigini duydum ben. Fazla yumusatip dokulmeye neden oluyomus sonra..

tamam yarın denicem sarımsağı.aslında tam anlamadım 200ml ye ne kaç diş sarımsak koyucaz :S 1-2-3? vede daha küçük doğrasak diyorum daha iyi olmazmıı

tamam yarın denicem sarımsağı.aslında tam anlamadım 200ml ye ne kaç diş sarımsak koyucaz :S 1-2-3? vede daha küçük doğrasak diyorum daha iyi olmazmıı

ben sarımsak kokusuna dayanamam diye mecitefendinin sarımsak şampuanını aldım
onun bile kokusu çok fena geliyor gerçek sarımsak yapsaydım bayılırdım herhalde diyorum
sinamekili küre başladım
birde ek olarak şu yağ karışımlarından aldım
inşallah saçlarımız uzarr hanımlar

200ml için 5 ya da 6 tane sarımsağı önce ortadan kes ikiye ayır sonrada ez şampuanın içine kat bi gün beklet mis gibi sarımsaklı şampuanıın hazır bile :)
5-6 mı ? ben az önce 200 ml ye 2 tane koydum, oyle denedim tamam yarın 3 tane daha felan atarım bide ben küçük küçük doğradım yani ezmek şartmı

Ben saçlarıma bi çok şey denemiş biri olarak şunu söylüyorum

hiç bir şey zeytinyağı ve yumurta karışımı kadar etkili olmadı bende.

ya cok kokuyor kızlar koymayın bunu kaldıkca daha kötü oluyor şu sarmısağı koymayın

aa niye daha kötü olsunki? bide zeytin yağı ve yumurta karışımı işe yaradı diyen arkadasa sesleniyorum zeytinyağını bende denemek istiyorum ama doğal yani işlem görmemiş felan olması gerekiyomuş ? nerden buluucam ben onu antakyada olsaydık ahh ahh şimdi bulurdum heryerde

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün saçlarımı elma sirkesiyle yıkadım saclarım müthiş yumuşak ve parlak oldu üstelik ilk kez denedim ve farkı hemen gördüm

Sacları benim gibi kırık cansız sönük ve yapis yapis olanlar icin şiddetle tavsiye

Not: saçlarımı samphoo ile yıkadıktan sonra son durulama suyuna birazcık sirke koydum hepsi bu

Kızlar çok söylenen bir tarif var faydasını bayağı görenler de var.
1 tutam sinameki
1 tatlı kaşığı tatlı bademyağı
1 bemiks ampul. Çok az suda sinameki otunu kaynatıp 1 dk dinlendirip içine bademyağını ve bir bemiks ampulu atıyoruz.
Karıştırıp saçlara masaj yaparak uyguluyoruz 2 saat kalıyor daha fazla da tutabilirsniz.
Sonra duruluyoruz bol suyla =)
Bunu haftada 1 kez uyguluyoruz. 8 kez yaptıktan sonra 2 hafta ara veriyoruz.
Ben yapıyordum 1 ay yaptım ama sıcaklar başlayınca bıraktım, tekrar başlıcam kısmetse=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…