Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım koyu kahve yazın ombre yaptırmayı düşünüyorum saçları koyu kahve olup gölge ya da ombre attıranlarınız var mı ne renkler yaptırdılar resimlerle paylaşabilir misiniz önerileriniz nelerdir :)
bende saçımı koyu yaptırıp ombre attırıcam vazgecemem
özellikle gözleriniz kahverengiyse 2. fotoğraftaki gibi çokkkkk güzel durur.
Valla ombre ne demek bende senin açtığın başlık üzerine araştırdım biraz önce .1. ve 3. fotoğraf çok güzel senin paylaştıklarında da.Bu yaz bende böyle yaptırmayı düşünüyorum şimdi özellikle 3. fotodaki gibi üstler siyah altlar koyu kahve olan çok hoşuma gitti
valla sizden birşey daha öğrendim kızlar, ombre saç mı diyorlarmış buna,bende bu şekilde istiyordum
benim saçlarımda koyu kahve hatta siyah gibi duruyor, çok sıkıldım bu şekilde yaptırcam yaza doğru.
ama dipleride 1-2 ton açtırmayı düşünüyorum, direk koyu kahvenin üstüne nasıl durur bilmiyorum.
Canım bende bi sene önce bu fotoğraflarla kuaföre gitmiştim ama sonuç hüsran oluyo çok koyu saçın üstüne yakışmıyo cidden sonra tüm saçı bi ton açığa boyatıp yaptırdım şimdi memnunum siyah gibi bi renkse saçın yaptırma bence