• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçları kazıtmak saçı cogaltır mı acaba deneyen var mı?

1,5 yaşında kızımın saçlarını, annem benden habersiz kazıtmıştı,,
çok kızdım, hatta tartıştık, neden yaptın diye.

dalgalı, biraz dağınık gibiydi saçları, kazıttıktan sonra, inanılmaz muntazam ve sık güçlü saçları geldı.
şuan 6 yaşında ve boyundan büyük saçları var .. :D maşallah

Kazıtmadım ama kazıtanı tanıyorum kısmen iyi oldu ama eşarp takan bir arkadaşımdı saçı çıkana kadar baya kaşınmıştı:))))

1,5 yaşında kızımın saçlarını, annem benden habersiz kazıtmıştı,,
çok kızdım, hatta tartıştık, neden yaptın diye.

dalgalı, biraz dağınık gibiydi saçları, kazıttıktan sonra, inanılmaz muntazam ve sık güçlü saçları geldı.
şuan 6 yaşında ve boyundan büyük saçları var .. :KK70: maşallah
Aa sevindim cnm bnmde oglumun sacı seyrek kazımak istiyorum cvp için teşekkür ederim

Saçlar kökten beslenir, kazımanız sadece boyadan ısıdan zarar görmüş saçlardan kurtarır sizi, yeni saç çıkarmaz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz

Açıkcası ben inanmıyorum :KK70:
Bilimsel olarak bir kanıtı Yokmuş saçım gürleşir diye kazıtmayın sakın yavaş uzuyorsa pişman olursunuz
Gaz yağı gürleştiriyor diye duymuştum birkaç arkadaşımdan

Ayy ben kıyamam saçlarıma :KK48: Ben badem yağı sürüyorum saçlarıma iyi geliyor. Üniversiteden bir arkadaşım saçını 1 hafta-10 gün falan yıkamıyordu bir ara bereyle falan geziyordu, saçı kendi yağıyla çabuk uzasın diyeymiş. 1-2 ay sonra baktık harbiden de baya uzamıştı ama yani bence çok sağlıklı bir yöntem değil :)

Küçükken bilemicem ama ben iki defa kazittim. Gurlesiyor gibi oluyor uzadıkça Eski haline dönüyor. Saç tellerim kalinlasir mi diye yapmıştım ben

ben ınanmıyorum buna sacın kapasıtesı belli yalnızca olu sac gıder saglıklı sac cıkar ama cogalmaz.

Ben 18 yaşındayken bir çılgınlık yapıp sağ tarafı kazıtmıştım o zaman baya modaydı zaten. Ama yaptırma nedenim ben çok renk değiştirdiğim için saçlarımın kopmasıydı bende gittim kazıttım. Saçlarım şimdi baya uzadı herhangi bir gürleşme yok hala aynı sadece eski bakımlı güzel saçlarım yerine geldi. Pişman değiliiiiiim :63: tabi ilk uzadığında toplarken felan sıkıntı oluyordu ama bir şekilde hallediyordum :super:

Back
X