Saç Şekillendiriciler Saçları düzleştirdikten sonra ne kullanmalıyım?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
kızlar saçlarımı yıkıyorum şampuan saç kremi snra fön suyu sıkıyorum ve tarıyorum snra kurutuyorum ve fön çekiyorum buraya kdr herşey çok iyi fön bittikten sonra saçlar kabarıyo briyantin sürdüm yağlandırdı olmadı böle saç telleri belirgin olmuyo ışıltılı böle napsam olmuyo ne kullancam saçlar kayıp gitmiyo yani tiftik elimi atsam takılıyo =) istediğim gbi olmuyo bitürlü yardım edin yaa ltfn

arkadaşlar benimde saçlarım çok elektirikleniyordu bir araştırma yaptım ve sonucunda selective pro tek adlı ürünün iyi olduğunu duydum onu az önce aldım ve saçlarım nemlendirdim ve onu sıkıp kuruttum saç kurutma makinesini kullanmadım çünkü o da elektirikleniyor. Daha sonra düzleştirdiğimde elektiriklenmediğini gördüm bence kesinlikle deneyin 450 mlsi 30 lira ama ben 27 ye aldım kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:

paylaşımınız için tşkler peki şu saç karışması için ne yapabiliriz bi ara reklamlar vardı ya elini atınca saçta kalıyodu =)) dolaşıp duruyo anlamadımki milletinki pırıl pırıl tek tek o saç telleri parlak canlı bzmkine bak

Milletin Saçları nasılda parlıyor, nasılda sağlıklı!!! Gelde özenme, acaba doğuştan saç kalitesi mi yüksek yoksa bakım ürünleriyle mi böyle oluyor???Anlayamadım gitti bu mevzuyu(

bence saç parlaklığı birazda boyadan kaynaklanıyo aralardaki ışıltılar ve tepedeki ışık sanki çok parlakmış gibi gösteriyo

bence saç parlaklığı birazda boyadan kaynaklanıyo aralardaki ışıltılar ve tepedeki ışık sanki çok parlakmış gibi gösteriyo

oda yanıltıcı bişey katıyo olabilir tabi aslında benim sorunum çok çabuk dolaşıyo saçlarım ne kullansam olmuyo taramaktada zorlanıyorum sinir ediyolar beni fön çekiyorum kabarıp durur napsak olmuyo =):26:

adaşım canını sıkma herseyın bı yolu vardır...
benım saclarımda cok kalın bı ara hepsını aynı boyda uzatayım dedım saclarım dıdısıyor acılmıyordu bde toka tutmuyordu kırılıyordu sacımda sonra katlı kestırdım rahatladım
duzlestırdıkten sonra benım saclarım da kabarıyor bı sure hıcbısey surme sacına yıka kurut ve duzlestır sacının kesımı nasıl blmıyorum ama bn duzlestrdkten sonra dolayıp mandallı tokayla tutturuyorum dalgalı dalgalı oluyor ucları

benim uçları hafif v şekli geliyo brz kat var normal yani acayip dolaşıyo ya bıktım fön çektikten sonra briyantin süreyim dedim yağlandırdı bozdu bende bişi sürmüyorum artık kabarık kabarık duruyo =)) milletin saçları telleri bile ayrık mis gbi benimkine bak anca kabarsın dolaşsın yaa =(

Son düzenleme:

saclarına hafıf ara makas attırabılırsın canım ya benımkınınde ucları kabarıyo ıste bnde dolayıp mandallı tokayla tutturuyorum sacın elektrıgı sonuyo kendıne gelıyo acınca guzel oluyo bn bıde ara makas attırmıstım yazmayı unutmusum ...
evde brezılya fonu yapılıyormus forumda var bı oku ıstersen saclara cok yararlı oluyormuıs

kızlar totexin fön sularından almayı düşünüyorum kullanan varmı bide 3 çeşit bunlar hangisi ne için anlayan yardımcı olsun lütfenn..

Eki Görüntüle 303043 kızlar totexin fön sularından almayı düşünüyorum kullanan varmı bide 3 çeşit bunlar hangisi ne için anlayan yardımcı olsun lütfenn..

Bi ara kullandım bunlardan, hepsi aynı canım, hiç bi farkları yok birbirlerinden, hepsini de kullandım. Renkleri farklı sadece, içerikleri aynı yani, hepsi aynı işlemi görüyor.

kızlar biraz garip olacak ama dalinin kolay tara spreyini deneyin derim. ben daha önce kendime sarıkız vs.. kuaförde gördüklerimi kullanıyordum ama dediğin gibi elektriklenme ve tiftiklenme oluyordu kızımın saçınada kolay taramak için bunlardan alıyordum ama hala kabarıktı ve spreyin etkisi hemen geçiyordu, sonra markette çocuklar için dalinin ürettiğini görünce aldık, kızımın saçları şimdi hem çok kolay taranıyor hemde kurutunca ipek gibi oluyor ne elektriklenme ne kabarma sadece kuruttuğumuz halde fön çekilmiş gibi ve oldukça parlak gerçi parlaklık spreydenmi bilemem eskiden de çok parlaktı. kendimde kullandım saçlarım kıvırcık olduğu halde düzleştirince gerçekten çok fark ediyor. bir de parlaması için ben elidorun parlaklık veren mink pembe ambalajlı bir jelini almıştım onu kullanıyorum özel günlerde güzel parlatıyor.

Bi ara kullandım bunlardan, hepsi aynı canım, hiç bi farkları yok birbirlerinden, hepsini de kullandım. Renkleri farklı sadece, içerikleri aynı yani, hepsi aynı işlemi görüyor.

pembesini boyalı saçlar içinmiş diye duymuştum sadece ama ötekiler nedir bilmem ozmn istediğimi alabilirim peki kokusu falan nasıl totex mi alayım selective mi sizce:26:

Kesinlikle pres kullanmalısın fönde hem kabarık kalıyor hemde mat renkli oluyo prlamıyor

Neden şaç düzleştirici kullanmıyorsunuz? Fönle ugrasmak cok zaman alıyor ve ıstenılen duzlukte olmuyor bır türlü...Phılıps'in SalonStraing Pro XL modelini tavsiye ederim.Saçı yıpratmadığı gibi 150 derecede bile mükemmel düzleştiriyor,ucu kalın olduğu için düzleştirmek zaman almıyor,büyük tutamları bile mükemmel şekilde düzleştiriyor...Düzleştirici kullanan arkadaşlarım benimkini kullandıktan sonra bunu almadıklarına pişman oluyorlar ve iki gün hatta saça göre daha uzun zaman fönlü gibi dolaşıyorsunuz,yattığınızda karışma olmuyor kesinlikle...2 yıl önce 120 tl gibi bi fiyata almıştım,çok memnunum...Kalın,ince telli,kıvırcık,kabarık her türlü saçta denenmiştir,sonuç mükemmel düz ve sıfır yıpranma :)

araştırcam bunu tşk ederimm..

başka bi çeşidi var Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici 15 saniyede hazırmış 230derece bunu kullanan varmı saatlerimi alıyo düzleştirmek eski düzleştiricimle :26:

pembesini boyalı saçlar içinmiş diye duymuştum sadece ama ötekiler nedir bilmem ozmn istediğimi alabilirim peki kokusu falan nasıl totex mi alayım selective mi sizce:26:

Yok öyle bişey yaa, bende duymuştum onu, yok pembesi onun için, yok sarısı onun için diye, kuaförüme sormuştum, yok öyle bişey, içeriğinin hepsi aynı onların, bi farkları yok demişti, ayrıca saçların boyalıysa fark etmez, hepsi de aynı işlemi görüyor, hepsini kullandım çünkü, kokusu güzel, ben memnun kalmıştım, sen bilirsin, deneme amaçlı bi kere kullanabilirsin, ben şimdi magicare professional mavi su kullanıyorum, istersen onu da deneyebilirsin.

tşk ederim cnm şu totexi alayım önce denemek istiyorum onu sonra senin önerdiğinde aklımda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…