• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlardaki yeşillik nasıl giderilebilir?

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
saçlarım kumrala boyadım ve çok hafif bir yeşillik var hangi boyayla bunu kapatabilrim??:26:

canım benım de öle olmuştu kuaförde hemde:( sonra ancak koyu kestaneye boyayarak düseltebildim siyaha yakın bi renk.ama çok yoğun bi yeşillik yoksa belkı şuanki renginden 2 ton koyusu kapatırr ama saç tipinle de ilgili yani boya hemenn tutarmı yoksa inatçımı saçların?

ben saçlarımı koyultmak istemiyorum,zaten normal rengim kumral sonra ben bunu röfle sarısıyla açtırdım platin sarı oldu hiç beğenmedim ve kumral alıp boyadım o da koyu sarı-yeşilimsi bir renk oldu şimdi koyu sarı ,istediğim gibi..ama küllü koyu sarı mı yoksa dore koyu sarı mı boyayacağımı bilmiyorum:14: yeşillik gitsin istiyorum

sanırım dore kapatır ama o da kızıllı olurmu bilemiorum kii bi kuaföre danış istersen canım yıpranmasın saçların

çok hafif bi yeşillik dore boyarsam kızıl olabilir..koyu sarı boyasam üzerine tutar mı yoksa yeşillik çıkar mı tekrar??

buyuk ihtimalle kapatir ama bu seferde kotu bi renk olur mu acaba ben ayni bu uolu izledim ama olmadi sacim 2 gunde 5 kere boyandi ve hala 3 senedir adam edemedim bana sorarsan ancak suanki rengin en azindan 1 ton koyusu bu isi sacini yipratmadan cozer.yikandikca da renk oturur.bazi sotelerde domates suyu ve ketcap surmus bayanlar saclarina yesillik gitmis ole yazio.bi bak istersen canim

hiç bi renge boyama. zaten 3-4 yıkamadan sonra kendisi akıcaktır.
Yok eğer çabuk akmasını istiyorsan:

10 aspirini 1 bardak suda erit sonraa saçlarını yıkadıktan sonra durula. Akıcaktır.

Sarı saçın üstüne gidip kumrala boyupta saçını yeşillendiren biri olarak
Koyu renklere boyamak zorundasın malesef :(((
Dore kahve , bronz kahve , çikolata kahve
Yani içinde kızıllık dorelik olan renklere boyacaksınki o yeşillik gitsin
Merak etme zemin açıksa yine açılır bu renklere boyasanda
Ahh o zaman yeşil yaptığımda saçımı böyle banada yardım edecek biri olsaydı
Ben deneme yanılma yoluyla saçımı kendim boyamayı öğrendim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı saçın üstüne gidip kumrala boyupta saçını yeşillendiren biri olarak
Koyu renklere boyamak zorundasın malesef :(((
Dore kahve , bronz kahve , çikolata kahve
Yani içinde kızıllık dorelik olan renklere boyacaksınki o yeşillik gitsin
Merak etme zemin açıksa yine açılır bu renklere boyasanda
Ahh o zaman yeşil yaptığımda saçımı böyle banada yardım edecek biri olsaydı
Ben deneme yanılma yoluyla saçımı kendim boyamayı öğrendim:)

canım saçımın doğal rengi kumral üstten çıkmaya başlayınca koyu boyadığım yer kötü durur..hiç koyu boyamaya kalkışmadan bu yeşillik problemini koyu sarı veya doğal yöntemlerle ortadan kaldırmak istiyorum

hiç bi renge boyama. zaten 3-4 yıkamadan sonra kendisi akıcaktır.
Yok eğer çabuk akmasını istiyorsan:

10 aspirini 1 bardak suda erit sonraa saçlarını yıkadıktan sonra durula. Akıcaktır.

3-4 yıkama oldu fakat hafif bi yeşillik görülüyor işte

dore tonlarında kumral ya da sarıları dene altın sarısıda olabilir yeterki küllü bir boya kullanma yani içinde dorelik olsun koyuya boyamana hiç gerek yok saçını biraz dinlendir bu sürede sık sık yıka iyice aksın renk :)

dore tonlarında kumral ya da sarıları dene altın sarısıda olabilir yeterki küllü bir boya kullanma yani içinde dorelik olsun koyuya boyamana hiç gerek yok saçını biraz dinlendir bu sürede sık sık yıka iyice aksın renk :)

eğer yansıma çok azza dore kumral boyayın yeşilliği biraz alır ama kumrallarda külsüzde olsa biraz yeşil yansıma oluyor ben loreal exxelansa 7 kumral kullanıyorum o daha sarımsı yıkandıkçada baya sararıyo malesef doğal saç gibi olmuyor boyalar kuafördede şansızlıklar oluyor bazen çok beğendiğimiz saçlarda genelde çekimlerden ışıklardan photo shoplarla güzel durduğuna inanıyorum artık hem kuaför hem kendim birçok denemeden sonra buna karar verdim ama sakın koyultmayın biraz sabır:)))

koleston 66.0 ile boya o yeşilliği alıyor benim saçlarım platindi küllü kumral boyattırdım üstüne kuaför 66.0 ile boyadı yeşilliği gitsin diye

loreal 8.3 koyu sarı dore boyasam hafif bir kızılllık olur mu??yani saçımın rengi değişir mi bu hafif yeşilimsi sarıya göre ???yeşilimsilik gider koyu sarı kalır değil mi???ayyyy ne kadar tehlikeli bir işmiş yaa:32::32:

koleston 66.0 ile boya o yeşilliği alıyor benim saçlarım platindi küllü kumral boyattırdım üstüne kuaför 66.0 ile boyadı yeşilliği gitsin diye

seninde saçın yıkandıkça koyu sarı bir hal aldı mı??

Back