• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlardaki kızılı akıtma

bebekokusu

aşk bekleyen:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
169
43
98
Ankara
çok acil yardımınıza ihtiyacımm var boya konusunda tecrubelı arkdslar :(1 ay önce saçlarımı buzlu kahveye boyatmak ıstedım ama adam saclarımı resmen kızıl yaptı :14: sonra gene gıttım küllüye boyada bari kapansın dedim gene aynı sonuc oldu malesef kızıllar parlıo sacımda =( oysakı ben şöyle doğal kızılsız bı kahve istemıstım gecen sene kutu boyayla boyamıstım ve bı gram kızllık yoktu sacımda ama bı turlu boyanın markasını hatırlayamıyorum sankı kutu boyalarda pek kızıllık olmuyor gibi sımdı bu kızıllık yıkana yıkana gecermı dıcem ama hala bı degısıklık yok bı arkds beyaz sabunla yıkayın demıstı gun asırı sabunda sacları keçeleştırıyorr ne yapsam bılemedım =(( koyu küllü kumral yapıp uclara sarı-bal rengı gıbı balyajlar attırmayı dusunuyorum fazla beyaz tenlı deılım bugdayım napsam kızlar akıl verın artık saclarımın ucları naylon kıvamına geldı hasır hasur olduuu boyatmaktan :43::43::43:

Back