• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlardaki elektiriklenmeyi önlemek için tavsiyeniz varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aybuke38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
35
0
36
Kayseri
Kızlar saçım öyle bi sa ki size anlatamam. Tiftik tiftiik belirgin olmayan bukleler..Hele saçın arkasında öyl ebi kısım var ki ora apayrı bi kıvırcık..adeta zenci kıvırcığı..yıllardır düzleye düzleyeee bi hal oldu saç şimdi yüzüne bakılmıcak derecede de yıprandı. artık doğal haliyle kullanmaktan başka çarem de kalmadı..Lütfeeeeeeen yardım edin napmalıyım ne öneririsiniz :59:

wax?
saç kremi?
uyguladığınız özel kürler ya da başka herhangi bişey ? Lütfen yardımcı oluun :43::43:

Benim de saçlarım kıvırcık. Duştan çıkınca nemliyken ördüğümde kabarması geçiyodu. bi dene istersen :31:

elektirkli sçların fişini çekin tmm....:1:
avonun bi ürünü var serum olarak onu tavsiye ederim hem bakım yapıyor hemde elektriği alıyor....dene faydası oluyor ....

kesinlikle tavsiye ediyorumm benim saçlarımda dalgalı ve feci elektrikliydi eskiden ( 1 ay öncesine kadar ) :):):):)
elidorun şu reklamlarda çıkan düzleştirici şampuanı var inanamıcaksınız ilk kullanmada etkili dümdüz saçlar

kesinlikle tavsiye ediyorumm benim saçlarımda dalgalı ve feci elektrikliydi eskiden ( 1 ay öncesine kadar ) :):):):)
elidorun şu reklamlarda çıkan düzleştirici şampuanı var inanamıcaksınız ilk kullanmada etkili dümdüz saçlar

bnm saçlarımda aynı durumda ama elidordan daha fazla mahveden bişey olmadı saçımı bi daha asla kullanmm:96:

Ne yanii şimdi seninn saçlarıın dalgalı ama bu söylediğini kullanınca dümdüzz mü olduu :)

Benimde bir zamanlar aynı problemim vardı ve lakabım kaptan mağara adamıydı ne kadar kötü olduğunu siz düşünün.. :1: tek çözüm saçlarına istediği özgürlüklerini vermek ama kontrol altında :34: ben sadece şuan banyodan banyoya tarıyorum ve taramadan önce kuaförlerin saçlarımıza sıktığı spreyi herkes bilir mavi su adında ondan kullanıyorum az ölçüde ve ya ne kadar gerekirse. daha sonra üzerinden şöyle tarayıp geçiyorum. saç kurutma makinesini hiç almam işte o zaman eski günlerime geri dönüyorum :1: size tavsiyem mavi su kurtarıcıdır. en ufak bir tel kabardığında imdadınıza yetişir. şuan lakabım julia roberts :34:

Benimde bir zamanlar aynı problemim vardı ve lakabım kaptan mağara adamıydı ne kadar kötü olduğunu siz düşünün.. :1: tek çözüm saçlarına istediği özgürlüklerini vermek ama kontrol altında :34: ben sadece şuan banyodan banyoya tarıyorum ve taramadan önce kuaförlerin saçlarımıza sıktığı spreyi herkes bilir mavi su adında ondan kullanıyorum az ölçüde ve ya ne kadar gerekirse. daha sonra üzerinden şöyle tarayıp geçiyorum. saç kurutma makinesini hiç almam işte o zaman eski günlerime geri dönüyorum :1: size tavsiyem mavi su kurtarıcıdır. en ufak bir tel kabardığında imdadınıza yetişir. şuan lakabım julia roberts :34:

bunun tek bi markası bi şeyi var mı yaa tanıdık geldi mavi su olayı da tam anlamadım:)

kızlar keratın almak ısteyen varsa aranızda belkı haberınız yoktr sac bakımında kullanılan urunler bolumunde evde keratın yapmanın ıncelıklerı topıkı var oraya ulasın duyanlar duymayanlara ıletsınnnnnnnnnnnn bu son keratın alımı cunku

Arkadaşlar saçlarım için yardım istiyorum.saçlarım çok kıvırcık ve kabarık bayağı uzundu ve bir sıra kat vardı sonra katın boyunda saçımı kestirdim şu an hepsi aynı boyda ama kat tarafım çok yıpranmış düzleştirince hem kabarık hemde saman gibi duruyo:S şu an kestirsemde hiç bi faydası olmıcak ve dahada kısalacak yıpranmaya ve kabarmaya karşı ne önerirsiniz?şimdiden teşekkürler

benımde saclarım kıvırcık.rabunzelın tarıflerı var dogal sac uzatma sayfalarında bakabılırsın oralara ama ben ılık zeytınyag ve kuru

maya karısımıni 2 saat bekletıyorum ve yıkıyorum. sacı guclendırıyor.yanı bunu deneyebılırsın.aslında en ıyısı kestırmek.kurtulmak

onlardan.hatta kendın kes kuaforler masallah kafada sac bırakmıyorlar.bılmıyorum kucuk bır önerı işte.

Back