- Konu Sahibi BuzluKahve
-
Saçlar sarı olduğu için küllü renkler yeşerme yapar diye çekiniyorum...5.1 küllü kahve zannedersem...Önce saçları biraz daha koyu bir renge boyayıp mesala 4.8 sütlü kahve yaptıktan sonra 5.1 küllü kahve yapsam renk daha iyi oturmaz mı ??? Yanlış mı düşünüyorum....:44:turuncu yansımalardan kurtulmanın tek yolu küllü renklere boyamak canım
benım saclarımda siyah boya vardı ama baya aktı aslında soldu dıyelım ustune buzul kahve boyadım siyahı oldukca kırdı ve kahve yansımalar oldu ama dıplerı maalesef daha acık renk bır kac gun sonra tekrar buzul kahveye boyayacam tabıı dıplerı sona bırakcam boylece ıyı bır kahve tonu elde edecegıme ınanıyorum .... buzul kahvede kızıllık var cunku boyasız sacım kahve kızıl arası bır renk ama guzel gorunuo soyleyım
loreal majirel 4.11 e boyayabılırsın . ama saçında şuanda boya varsa yıne akınca kızılımsı olabilir .
Voila Buzlu kahve 5.1 küllü kahve diye biliyorum bennn..Yani yansıması küllü renk olması lazım.İçerisinde kızıl olduğuna eminmisiniz...Ben kızıl yansımalar istemiyorum çünkü...
merhaba kbkma raatsız ediorum konunu bölüyorum ama yardıma ihtiyacım war küllümango'cum ben senin sölediğin bi çok boyayı bulamadım pek gezip dolaşan bi tip deilim ancak igora nın boyaları yakınımda bi yerde mewcut acaba bna igoradan bi renk tawsiye edebilirmisin şuan saçlarımın dipleri kumral uçlara doğru hafif küllenerek açılıyor we bnmde istediğim renk lale dewrindeki yeşimin saç rengi ltfen bna o rengi tutturmam için bi boya önerirmisn uzun zamandır uğraşıyorum ancak istediğim rengi tutturamadım pek anlamıorum bu boya işlerinden yardım edersen çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?