• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarda zemin rengi-Boyama ve Yansıma

BuzluKahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
16
0
36
İzmir
Uzun süredir üzerinde düşündüğüm bir konu.Sanırım 6-7 kez yaptığım denemeler sonunda bir türlü istediğim rengi tutturamadım ve saçlarım aylarca eski haline girmesi için ev nöbetleri geçirdiğimi biliyorum....Arama motorunda bu konu üzerine arama yaptığımda bu site ile karşılaştım ve hemen üye oldum.Uzunca bir süre açılan konuları takip ettim ve bilgi sahibi olmaya çalıştım....Ama yinede burdan bu konuda deneyimli üyelerden yorum almak istiyorum....

Saçlarım kirli sarışın olarak tabir edilen bir renk tonunda.Yer yer Sapsarı olan saç telleri yer yer gri ve siyaha yakın tonlarda....

Öncelikle saçları daha koyu bir renge dönüştürme işlemi yapmak istiyorum.Kahve tonlarında bir renk ve Yansıması kesinlikle kızıl ve turuncu tonlarında olmayacak.

Daha önceleri 6.00 koleston koyu kumral yapmıştım ve saçlarım resmen turuncu bir şekilde parlıyordu ışıkta.

Renk biraz açıldığında ise voila naturel kahve 4.3 ile boyadım ve saçlar güneşte dore şeklinde parlıyordu.

Şimdi merak ettiğim konu şu arkadaşlar.Saç boyalarında numaralar adlı konuyu da uzunca okudum ve asıl önemli olan şeyin yansıma renkleri olduğunu öğrendim.

Şimdi saçlarım açık kumral renginde.Ben ise koyu bir kahve tonları istiyorum ve yansımasının doğal durmasını istiyorum...

Ama saç zemini açık renk olduğu için çoğu kez kahve tonlarına boyadığımda turuncu ya karamel tarzında yansıma renk ortaya çıkıyor...

Şimdi saçlarımı önce 4.00 voila espresso ile boyatsam ve üzerine 5.1 buzlu kahve attırsam renk daha iyi mi oturur yoksa direk 5.1 buzlu kahve ile mi boyatsam bu konuda biraz bilgi lütfennn...:14::44:

turuncu yansımalardan kurtulmanın tek yolu küllü renklere boyamak canım
Saçlar sarı olduğu için küllü renkler yeşerme yapar diye çekiniyorum...5.1 küllü kahve zannedersem...Önce saçları biraz daha koyu bir renge boyayıp mesala 4.8 sütlü kahve yaptıktan sonra 5.1 küllü kahve yapsam renk daha iyi oturmaz mı ??? Yanlış mı düşünüyorum....:44:

benım saclarımda siyah boya vardı ama baya aktı aslında soldu dıyelım ustune buzul kahve boyadım siyahı oldukca kırdı ve kahve yansımalar oldu ama dıplerı maalesef daha acık renk bır kac gun sonra tekrar buzul kahveye boyayacam tabıı dıplerı sona bırakcam boylece ıyı bır kahve tonu elde edecegıme ınanıyorum .... buzul kahvede kızıllık var cunku boyasız sacım kahve kızıl arası bır renk ama guzel gorunuo soyleyım

canım öncelikle ilk önce o turunculuktan bi kurtulalım mesela benim saçımda siyahtı açtırdım kuaförde turuncu oldu daha sonra 2 hafta geçti ve ben üstüne garnier küllü kumral uyguladım tamamen kapandı o turunculuk ... emin olabilirsin yeşerme olmuo ! ama ben şimdi açmak istiyorum üstüne açık küllü sarı yapcam inş gzl olur :27:

benım saclarımda siyah boya vardı ama baya aktı aslında soldu dıyelım ustune buzul kahve boyadım siyahı oldukca kırdı ve kahve yansımalar oldu ama dıplerı maalesef daha acık renk bır kac gun sonra tekrar buzul kahveye boyayacam tabıı dıplerı sona bırakcam boylece ıyı bır kahve tonu elde edecegıme ınanıyorum .... buzul kahvede kızıllık var cunku boyasız sacım kahve kızıl arası bır renk ama guzel gorunuo soyleyım

Voila Buzlu kahve 5.1 küllü kahve diye biliyorum bennn..Yani yansıması küllü renk olması lazım.İçerisinde kızıl olduğuna eminmisiniz...Ben kızıl yansımalar istemiyorum çünkü...

loreal majirel 4.11 e boyayabılırsın . ama saçında şuanda boya varsa yıne akınca kızılımsı olabilir .

Teşekkür ederim canım ben loreal'in böyle bir rengi olduğunu bilmiyordum....Saçlarım orjinal rengi kirli sarışın tabir ettiğimiz renk..Üzerine koleston naturel koyu kumral yaptım ama malesef saçlarım turuncu oldu.Özellikle de yıkandıkça daha da açık ve uçuk bir turuncu halini alıyor..İstediğim renk ise mat ve doğal duran bir kahve tonu.Kesinlikle de turuncu ya da kızılımsı yansıma istemiyorum...

4.11 Yoğun küllü kahve nasıl çok mu koyu olur ??? şuan saçlarımda yer yer sarı renklerde mevcut.Hani yoğun küllü renk bu sarılara nüfus ettiğinde yeşerme yapmasın....:26:

merhaba kbkma raatsız ediorum konunu bölüyorum ama yardıma ihtiyacım war küllümango'cum ben senin sölediğin bi çok boyayı bulamadım pek gezip dolaşan bi tip deilim ancak igora nın boyaları yakınımda bi yerde mewcut acaba bna igoradan bi renk tawsiye edebilirmisin şuan saçlarımın dipleri kumral uçlara doğru hafif küllenerek açılıyor we bnmde istediğim renk lale dewrindeki yeşimin saç rengi ltfen bna o rengi tutturmam için bi boya önerirmisn uzun zamandır uğraşıyorum ancak istediğim rengi tutturamadım pek anlamıorum bu boya işlerinden yardım edersen çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim

Voila Buzlu kahve 5.1 küllü kahve diye biliyorum bennn..Yani yansıması küllü renk olması lazım.İçerisinde kızıl olduğuna eminmisiniz...Ben kızıl yansımalar istemiyorum çünkü...

benım boyadıgım loreal bızul kahve 5,15 sanırım sen baska bıseyden bahs edıosun kızıllık var lorealınkınde emınım cunku ben boyadım

merhaba kbkma raatsız ediorum konunu bölüyorum ama yardıma ihtiyacım war küllümango'cum ben senin sölediğin bi çok boyayı bulamadım pek gezip dolaşan bi tip deilim ancak igora nın boyaları yakınımda bi yerde mewcut acaba bna igoradan bi renk tawsiye edebilirmisin şuan saçlarımın dipleri kumral uçlara doğru hafif küllenerek açılıyor we bnmde istediğim renk lale dewrindeki yeşimin saç rengi ltfen bna o rengi tutturmam için bi boya önerirmisn uzun zamandır uğraşıyorum ancak istediğim rengi tutturamadım pek anlamıorum bu boya işlerinden yardım edersen çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim

canım senin saç rengin ne acaba?ben bu rengi istiyorum saçlarım açık karamel ve hiç memnun değilim:((

twiligth o saç rengi üstüne küllü sarı elde etmek için ben boyadım küllü sarı renk değişikliği olmuyor canım boşuna 30 tl m gitti. açıcı kullanmamaız lazım galiba. küllümangoya ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür falan ama yeniyim daha özeldende mesaj atamıyorum kendisine. sakın boyama bekle. küllü sarı boyayınca küllü sarı çıkmıyo yani...

Back