Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlara balyaj

MoodySouL

HuySuz
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
43
0
36
Kahramanmaraş
kızlar ben saçlarımı kahve köpüğü boyattım ardından da koyu kahveye boyadım ve tamamen koyulaştırdım. Daha sonra da (Saçımı mahvetmeye bayılıyorum galiba) saçıma evde tutam tutam karamel renk sürdüm. Rengin tutamlarını seviyorum ama karamel boya , koyu kahve saç üstünde karamel durmuyor.
Saç boyaları konusunda da cok bilgisizim ((
Şimdi de sacıma sarı tonlarda balyaj attırmak falan istiyorum. sizden bir çok konuda yardım istiyorum.
Saçımdaki bu kızıl parlamaları ne yaparsam yok ederim hangi renk ile balyaj attırırsam yada atarsam saçımdaki bu kızıllıklar gider :) :):44:

bunlar da begendiğim saçlar :/ ne tonlar ile boyanırsa kızıllık yerine sarılık olur

Canim oncelikle iyi bir kuafore gidip kizilliklari actirman gerekiyor bu sekilde kurtulursun actirmadan istedigin rengi elde edemezsin. Acicilarla attigin resimdeki balyaji elde edebilirsin bence cok yakisir bende bir cok kez boyattim ve sacim yiprandi baya suan dinlendiriyorum ama tekrardan boyaticam gibi dayanamiyorum degisikligi seviyorum galiba

hmmm yani yine kuaforun eline kaldım :)) sıkıldıkça boyatmak istiyomus insan onu farkediyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…