Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama,ben saçıma ara kesim yapmak istiyorum.Çünkü saçım çok kabarıyor ince telli olduğu içinde kötü duruyor.Bu işe bi son vermek istiyorum.Hâla yaptırmadım ama yapanların önerilerini almak istiyorum.Saçımı arada sırada toplamayı seviyorum.Toplu saç çok yakışıyor.Eğer ara kesim yaparsam,aralardan saç çıkarmı ? diye aklımda soru işaretleri var kafamçokkarıştı Çevremde bazı kişiler kullanmış ve memnunlar.Ama ben yinede size danışmak istedim.Kullananlar yorum yazarsanız benim için çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler...
benım kardesımınde çık gürdü ve kabarıyodu ama şimdi cok pişman. . o kadar gür saç gitti yani daha sıklaşmadı saçı sımdı benım sacımdan daha seyrek . . herkeste aynı olur mu bilmem ama soliyim dedim
canım ben yıllar önce ara kesim yaptırdım ve fönsüz berbat duruyor... nefret ettim... bence ii düşün... gerçi benim saçlarım gür ve nbelime kadar belki ondandı...
benim saçlarımda kalın telli ve gür kısa kestirdim yoluk yoluk duran model varya :) ondan ara makas attı aralarına kabarması felan yok jöleyle sabah düzeltip çıkıyorum evden
bnm şuanda öyle kısa olduğğıu dönemlerde evt topladığıımda çıkıyordıu ama uzayınca saç daha güzel durdu ve çıkmıyor yani 1 2 hafta beklemen lazım eğer saçların çabuk uzuyorsa bnm çabuk uzuyor ama hakikaten hoş duruyor bn tavsiye ederim....kullanımı çok kolay kurut çık
madem saçların ince telli kat kat kestir.Kabarmaması içinde yazın köpük kullanabilirsin saçlarında az da dalga varsa çok güzel olur.Kabarmayı azaltan şampuanlar da var.:enbuyukkk:
canım ben yıllar önce ara kesim yaptırdım ve fönsüz berbat duruyor... nefret ettim... bence ii düşün... gerçi benim saçlarım gür ve nbelime kadar belki ondandı...
ara makas atınca nası bi qörüntü oluşuyo kii? yani belli oluyo mu ara makas olduğu, kat attırınca daha mı qüzel dururr ama kat da saçın kabarmasını enqellemez ki.. of hiç anlamıorum şu saç kesimlerinden
bende sacımı en son kestirdiğimde cok kötü durdu bob saclarımı düzelttirip düz küt kestirdim ve ucları cok kalın durdu gittim ara makas attırdım ve şimdi çok memnunum.daha önceden de yaptırdım defalarca hiç sacım seyrelmedi.
Benim sacim kivircik , ve ara makas attridigim zaman cok daha rahat ve güzel kullana bilyiorum, ama bence ara makas atmaninda bir teknigi var ve herkse bunu iyi beceremez diye düsünüyorum.
benim saçım kıvırcık-dalgalı arası bişey kalın telli ve acayip gür bende daha önce ara kesim yaptırmıştım ama şuan sanki ara kesim yaptırmamışım gibi yani ben pişman olmadım saçlarım aynı :)saçtan saça değişebilir sanırım