Kızlar saçlarımı iki ay önce koyu kahveye boyamıştım.İki ay sonunda koyu karamel bal köpüğü arası bir renk yapmak istedim.Bunun için kuaföre gittim ama benden bir boya için 130 tl istedi.Ben sonuçta röfle veya perma istemedim.Sonra gidip Lorealin akaju kahvesini aldım,kutudaki renk istediğime yakın diye.Evde boyadım,ama saçlarımın dipleri kutudakine yakın olyrken geri kalan kısımda değişme olmadı.Ne yapabilirim kızlar lütfen fikir verin.Evde kendi başına bu işi yapabilen var mı?:çok üzgünüm:
o kadar zarar vermiyo paletteninki.ben annemin saçını açmıştım onla geçen hafta.ama portakal rengi oluyo korkma öyle görünce kendini.üzerine boyucaksın başka renk zaten.kolestonun açıcısını alma ama o yıpratıyomuş çok.
Canım sana da çok teşekkür ederim.Ama diğer topiklerde okuduğum kadarıyla renk açıcılar saçı matlaştırıyor hatta yakıyormuş.Ben de çok korkuyorum açıkçası.bilmiyorumkismile
rica ederim sen bilirsin.ben aylarca saçımın rengini değiştirmek için bekleyemediğimden sana kısa ve nerdeyse zararsız yolunu söylemiştim.sonuçta saç senin saçın.sana hangisi daha uygun geliyorsa onu yaparsın.
Canım kafam çok karışık,sadece saçımı en az zararla nasıl istediğim gibi yapabilirim onun için uğraşıyorum.Annenin saçlarını hangi renk yaptın canım?opuyorumnanaktan
cnmm bence koyu kahve çok yakışmış sana:)can sıkıntısından saçının rengini deiştireyim derken güzelim saçlarını maffetme..ben o hatayı iki sene önce yaptım ve hala saçlarım düzelmedii..nevarsa dogal renkte varrrr..boyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)böle çok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?