- Konu Sahibi denizimderyam
arkadaşlar kışın saçımı kahveye boyamıştım ardından siyah yaptırdım aradan 2 ay geçti kuaföre gittim 15 gün önce rengimi açtırmak istiyorum açılabildiği kadar sonrada sarıya geçmek istiyorum dedim. kuaförde silici uygulıcaz saçına dedi ama silici dediği şey saçımın kendi dip renginide açtı bence açıcıyla birlikte kullandı siliciyi. sonuç saçımın dip ve uç kısımları sarı ama ortası turuncu sonrada üstünü boyadı şuan saçım bakır sarı karışık bişey. kötü değil aslında ama ortaları bakır tonu oldu.
şimdi ben artık kuaförlerden sıkıldım evde kendim saçımı açmak istiyorum. ama kararsız kaldım
o turuncu olan yerlere yani saçımın ortasına açıcı sürsem bekletsem sonra azıcıkta dip ve uclarına sürüp yıkasam üstünede çok açık küllü sarı boyasam tutar mı? yeşillik yada yine turunculuk olurmu saçlarımda.
açıcı olarak kolestonun açıcısını mı kullanayım yoksa oksidan ve mavi toz karışımı mı yapayım yoksa
lorealin açıcısını filan mı deneyim.
açıcı olarak bana saçımı en az yıpranmayla turunculuk bırakmadan sonuç vericek bişey lazım, turunculukların tamamı gitsin istiyorum zaten açtıktan sonrada çok açık küllü sarı boyıcam
bu işlemleri yaparsam saçım tatlı sarıya dönermi?
şimdi ben artık kuaförlerden sıkıldım evde kendim saçımı açmak istiyorum. ama kararsız kaldım
o turuncu olan yerlere yani saçımın ortasına açıcı sürsem bekletsem sonra azıcıkta dip ve uclarına sürüp yıkasam üstünede çok açık küllü sarı boyasam tutar mı? yeşillik yada yine turunculuk olurmu saçlarımda.
açıcı olarak kolestonun açıcısını mı kullanayım yoksa oksidan ve mavi toz karışımı mı yapayım yoksa
lorealin açıcısını filan mı deneyim.
açıcı olarak bana saçımı en az yıpranmayla turunculuk bırakmadan sonuç vericek bişey lazım, turunculukların tamamı gitsin istiyorum zaten açtıktan sonrada çok açık küllü sarı boyıcam
bu işlemleri yaparsam saçım tatlı sarıya dönermi?