Benim kalın telli çok gür saçlarım vardı ama kuaför gazabından saçlarımı açılmasından dolayı aşırı yıprandı yani kullanılmıcak durumda çok kestirdim ama hiç fayda etmedi tabi anca uzucak çünkü dipten itibaren kötü 5 ay oldu ama ( durum halen kötü bu önerilen yapmak istiyorum ama bir yandanda saç tellerim çok inceldi cansız oldu iyice gidermi diye korkuyorum lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çaresiz kaldım sürekli çareler arıyorum kafamın tamamında kopuk saçlar çok çirkin görüntü var birden çok saçlardan bu duruma gelmek pskolojim çok kötü oldu (( sinemaki bemiks bilemiyorum bu durumda olan saça nolur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım kuaför yüzünden çok kötü durumda bişey yapmaya korkar oldum :(
- Konu Sahibi Prennses
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım bence saçlarını sık sık kısalttırmalısın çünkü uç kısımların cansız olduğu için çıt çıt kırılıp kırıklar sürekli yukarıya çıkacaktır ben 1 senedir saçımnı boyamıyorum dipten gelen saçlar okadar güzelki ama uçları ne sen sor ne ben söyliyeyim tam bir felaket sana önereceğim sıcak uygulamalardan uzak dur saçını nemlendirecek maskeler mesela sıcak yağ bakımları saç serumlarını öneririm bide saçlarını toplu tutmaya çalış kırılmayı aza indiriyor ben iki senedir saçlarımı hiç salmadım daha yeni toparlanıyor çünkü bende senn gibi kuaförlerden korkar oldum çünkü kat attırmaya bile korkuyorum o yüzden besleme gibi aynı boyda kestiriyorum hepsini
Allah biliyo inan kafayı yemek üzereyim benim saçlarımın yapısı kalın telli çok gürdü şimdi bu hale gelmesi çok acı zaten açamıyorum kötü görüntü var çok kestirdim ne kadar kestirsemde yeni çıkan saç harici kötü zaten napacam bilmiyorum saç tellerim kalınlaşsa ama mucize lazım bu akşam ılık süt ve maya içmeye başıcam burdan okumuştum saç uzaması için birde sinemaki maskesi var korkuyorum yapmaya işte cansız saçlar ya
Ben sinemaki kullanıyorum aynı kuaförden saç uzatıcak formül konulu başlıkta japongülünün paylaştığı gibi yumuşatıyor birde sana şu acil kurtarma ürünleri varya kısa kullanım için onları ve glissin kavanoz içindeki maskelerini kullan ama nede olsa kimyasal birkaç kutu kullan sonra kes ve yeniden doğala dön bunlar tabiki geçici durumlar ama en azıından birazcık yumuşamasına katkı sağlarlar birde mümkünse saçının fotoğrafını ekler isen eğer belki daha fazla yardımda bulunabiliriz :)
canım şampuanına jojoba yağı ekle,sık sık zeytın yağı bal ve yumurtayı karıstırıp maske yap 2 saat beklet.ayrıca haftada bır badem yağı susam yağı cevız yağı içine bepanten bemıks evıgen kırıp saçına sur ve öyle yat sabah yıka.bunlar dısında bonacure veya lorealın kuaförlerdekı maskelerı var yıpranms saçlar için bunlarda oldukça ıyıbunları yap bır ay ıcınde farkı göreceksın ışıl ışıl olacaktır
Birden kalın telli çok saçtan bu hale gelmek kuaför saçmalaması ya saç bu ya foto eklerim pek belli değil ama var fotolar çekmiştim incelmiş soluk cansuz saç telleri düşün çakmakla saç telini yakarsında nolur öyle işte bugün akşam 3.gün olacal ılık sütün içine kuru maya katıp içiyorum birde vitaminler içiyiö çinko be vitamini felan evet yağları felan yapmak istiyorum ama işte kuaför yüzünden bu hale gelen saçları zaten ölü yok edermi korkum bu hadi normak bir kullanan olsa başına bu gelmeyen belki zararaı olmazsada yararıda olmaz benim hata şansım yok ama evet o yağlardan kullanmayı düşünüyom yinede hint yağı badem yağı felan acil kurtarma ürünü galiba dediğin evet fiyatı nekadar biliyormusun ön bilgim olsun zaten kendi gerçek kuaförüm bir serum vermişti ama yaramadı işime dove onarıcı şampuan kullanıyorum birde elseve yıpranış saçlar için saç kremi birde karanfil suyu tarifini yapacam
ya canım yaa çok üzüldüm.bi kız için saçları çok önemli.kuaförlerin yüzde 80i beceriksiz yaa .ben daha kendi şehrimde güzel bi saç kesen görmedim hiç bi şey yapamıolar.saçımıda kendim kesiorum walaa.kuaföre kestiriorum gelip ewe yeniden kendim düzlüorum,süperde paralar kazanıolar ama.bak saçın mahwolmuş sen anca 1 yıl 2 yıl beklicenki saçın uzayıp kendine gelcek.bakımlarlada ancak ayakta tutcan saçlarını.bide burda elma sirkesi kullanan wardı kopan saçlara onu bi oku onda yap mavi su wardı burdan okumuştum hep.peki saçının renginden memnunmusun?
ya canım yaa çok üzüldüm.bi kız için saçları çok önemli.kuaförlerin yüzde 80i beceriksiz yaa .ben daha kendi şehrimde güzel bi saç kesen görmedim hiç bi şey yapamıolar.saçımıda kendim kesiorum walaa.kuaföre kestiriorum gelip ewe yeniden kendim düzlüorum,süperde paralar kazanıolar ama.bak saçın mahwolmuş sen anca 1 yıl 2 yıl beklicenki saçın uzayıp kendine gelcek.bakımlarlada ancak ayakta tutcan saçlarını.bide burda elma sirkesi kullanan wardı kopan saçlara onu bi oku onda yap mavi su wardı burdan okumuştum hep.peki saçının renginden memnunmusun?
Haklısın dediklerinde, nasıl bir yaratıkmış o ya kuaför bile demeye dilim varmıyor halen şoktayım saçlarım bu hale nasıl gelebildi .Ortada renkte yok memnun olmayı bırakçok kötü bir görüntü ,bakımsız bir saç var saç telleri incelmiş çakmakla bir saç teli nasıl tutarsın bırakırsın öyle bir görüntü saç tellerimi kalınlaştırabilsem ama bir mucize kalın telli ve çok gür upzuzun bir saçtan bu hale gelmek çok kötü (kafayı yemek üzereyim nerdeyse.Saçımın uzaması lazım ama kolaymı dipten gelecek ve upuzun bir saç olacak çok zaman ya haklısın.Llık süte kuru maya karıştırıp içiyorum her akşam uzatıyomuş birde işte kafamın tamamı kopan saçlar çok çirkin görüntü gliserinlemi yatıştırsam bilmiyorum ki yağlı olmasıda ben rahatsız ediyo ozaman bilmiyorum napacam kendimde çok yıprandım düşün düşün (
bukadarda kendini yıpratma olan olmuş artık kendini topla biraz daha kestir her ay uçlarından aldır kendini toplar.çok bakım yaplarıda dibinin dengesini bozar.uçlarına bolca saç kremi sür banyoda.ben ipek kullanırım bolca uçlarına sürerim.glissin spreyi warmış ondan alabilirsin.we bence natural bi boya al loreal falan güzel bi kahve saçlarını boya koyu saç daha sağlıklı gösterir saçını sarı belli eder.saçını görsek çok iyi olcak.küt saçlar çok moda napacan kestirir kullanırsın fıstık gibi.pınar altuğun saçlarını görmüomusun ne güzel.lastik gibi yıpranmış uzun saçın olcağına kısa küt güzel saçın olur daha iyi bence.bi foto kayabiliosan koysan iyi olcak.