How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlar kızıl olunca kaşlarında mı boyanması gerekiomuş_?

benim saçım kızıl büyü şuan..kaşlarım siyah abes görünmüyo
aşk aleviyken de abes durmuyordu ama daha canlı daha açık kızıllarda kötü görünür diye düşünüyorum
kaş kalemi kullanabilirisn boyamak istemiyorsan

ben de 2 sene kızıl kullandım cnm, çok parlak kırmızıya dönük bile kullandım ve kaşlarım siyah ama tenim öyle çok esmer değil. ben seviyodum, etrafımdakiler de kaşıma tepki vermedi hiç. ayrıca kaşları kızılar boyalı olan da görmüştüm, hiç doğal durmuyodu...

bende sonbahar kızılını kullandım canlı bi kızıl yani.Bana kaşlarıım garip gelmişti.Bir kaç ton kırmıştım bende rengini gayet güzel olmuştu .

kızıl sacta siyah kaş abes durmuyor bence. ben sarı sacta siyah kaşı kötü buluyorum..

Siyah saçlı mor kaşlı birini görmüştüm idiott gibi olmuş. Bence elleme kaşlarına. Çok şükür her renge uyum sağlayan kaşlarım var bayanssulusmile

hayır arkadaşım..saç kızıl diye kaşta kızıla boyanmaz.nasılki saç sarı iken kaşta sarıya boyanmıyorsa....saçın kızılsa kaşlarının rengi kırılır,göze batmasın diye.tatlı bir küllü kahve olur.sarıdada kızıldada kaş rengi kırılır.hem böylece yüz hatları yumuşar,yüzün daha masum görünür.örnek:sinem kobal

mersi canlarım opuyorumnanaktan.. bencede hiç abest durmuo bi kız arkadaşım kaşlarını da boyatmalısın diyince tuhaf geldi bana da bilmiyorumkismile..çok saolun cevaplarınız içinyerimseniben

saol canım opuyorumnanaktan yarın alıcam bi kaş kalemi deniyim bakim bi ne olacak :) ama büyük ihtimal kendi kaşlarımı değiştirmem seviorm çünkü zemuszemus

ben kızıl renk saç kullandım ama kaşlarımı boyama gereği duymadım.kızıl saça siyah kaş hiçte abest görünmüyor..

canım benim abest durur dememin nedeni bir arkadaşımdan kaynaklanıyor
kıpkırmızı saçları var kaşları da simsiyah
biraz tuhaf geliyo benim gözüme
onun için öyle dedim
ama öyle çok kızıl değilse boyatmana gerek yok tabi canım:3:

bence komik oluyor hemde çok. işyerimde bir kadın var kızıl saçlı ve kaşları kahve olmasına rağmen çok komik... o kadınıda sevmem zaten. bence bikaç ton açtır yani...

Back