Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlar Hakkında Önemli Bir Bilgi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
arkadasLar qecen biR yeRde okuduM kopaN veya dokuLen biR sac teLinizi iKi eLinizLe tutaraK qeRdirin . . eqer sac teLiniz sadece biR cm kadar esnıyosa saclarınız saqLıklıdıR nem oRanı iyidiR ama normaLin üstünde esniyosa ve sacLarınız size kuru geLiyosa bunuN nedeni nem EksikLiqi deiL proteiN eksikLiqi eqeR hic esNemıyosa onun Nedeni de neM eksikLiqiymis . . ben sacım kuRuyunca nem eksikLiqinden kaynakLandıqını sanıRdım ve bu zamana kadaR yanLıs bakıM uyquladıqım ıcın gecmemıs kuruLuqu. ihtiyacım proteiNmis mesela . . sizLerde yanLıs bakım uyquLamayıN benım qıbı deneyıN oyLe ıcraata qecın umarım ısınıze yaraR saqLıcakLa kaLın :1hug:

çok güzel bir bilgiyi paylaştığın için çok teşekkürelr sanırım benim de protein eksikliği ama bir saç telim çok esnerken dieri esnemedi karma saç tipim mi var acaba?

çok güzel bir bilgiyi paylaştığın için çok teşekkürelr sanırım benim de protein eksikliği ama bir saç telim çok esnerken dieri esnemedi karma saç tipim mi var acaba?

rica ederim.benımde oyle bazısı esnıyo bazısı normal sartlarda bazısı esnemıyo . . tek buna ne yapılmalı yazmamıslar ama coqunluqu baz almak lazım sanırım o zmnda denemek ıcın yola yola sac kalmaz :roflol:

protein deposu yumurta arkadaslar yumurta özellikle de sarısı . . yumurta ile yapacaqınız bakım sacınızın proteın ıhtıyacını karsılıycaktır . Ben boyle bi tarif buldum cok da kolay deneebiliriz

protein tedavisi : iki yumurtayı çırpın ıcıne 1 corba kasıqı zeytın yaqı ılave edın bir corba kasıqı da sırke mumkunse elma sırkesı dıye not dusulmus . . bunları sacınızı bır kez sampuanladıktan sonra hemen sacınıza urun 15-20 dk bekleyınsonra saclarınızı durulayabilirsiniz =)

güzel ve önemli bilgi için teşekkürler canım :)
benimde sağlıklı kategorisinde...
tekrar teşekkürler...

nem eksikliği varsa ne yapmamız gerek cnm biliomusun peki?????**

öncelikle nem ıcın sacı sac kurutma kamınesıyle hıc kurutmamak qerek aslında sacta bulunan %30luk nem yuzdesını %15e kadar dusuruyo ve saclar bu yuzden saqlıksızlasıyo . . nem kazandırmak ıcın ona uyqun sampuanları kullanabılırsın bıde qecen yıllarda da acılmıstı bu konu KK'da aklımda kalmıs soyle bı maske vardı :

2 corba kasıqı zeytınyaqı
1 kasık biberiye yaqı

bunları karıstır ısıt sadece ama dıkkat et cabuk ısınır yanmasın sonra sac koklerının heR yerıne sür strec filmle sarıp sıcak havluyla tekrar sar ustune havlu soqudukca ıslemı tekrarla 2 saat sonrada sacını yıkayabilirsin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…