Doğal Saç Bakım Kürleri Saclar diplerden uzuyor ama uclardan kırık,uzadığı belli olmuyor

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

AlessAmbrosio

S'
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
528
12
318
Bu soruyu gecenlerdede sormustum cvp vermemis kimse yine soruyorum yardimci olabilen varsa?

Benim saclar uzuyo sacim uzamiyo degil , simdiden bile dipboyam geldi ki dha bir-iki hafta anca oldu sinameki kürüne baslayali..
Ama bendeki sorun sacim tepeden yani diplerden uzuyo fakat uclardan kiriliyo yani ne kadar uzarsa uzasin ben o saclari uclardan kaybediyorum, sacimi toplu geziyorum iki haftadir herkes aa ne kadar parlak saclarin var diyo, tabi diplere bakarak.. Ama bilmiyorlarki uclari ne halde.. Benim en büyük sorunum ztn dipten sacimin uzamasi ama asaglarda hic sacimin olmamasi.. Belli bir müddet kaynak-citcit da kullandigim icin alt taraflarda hemen hemen yok denilecek kadar az saclarim var, bana uclar icin ayri bi bakim önerebilirmisiniz?.. hani bilmiyorum yipranmis saclar düzelirmi ama kestirmeyede kiyamiyorum cünki alt kismim komple kirik e kestirsem anca alti kazitirsam sorun cözülecek vallahi bilemedim ne yapabilirim.. o saclari nasil kurtaririm nasil volume veririm nasil dha cok bi görüntüde olurlar.. varsa bikac önerisi olan lütfenn acill yardiiimm :/

öncelikle kendin,uçlarından 1cm kes,farkı göreceksin. ve de forumda en çok tutan tarifleri sana kopyalıyorum

KARANFİLLİ SU

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.
Ya da

Bir avuç karanfili kaynatıp soğumaya bırakın. Kaynayan karanfilin tortusu dibe çöktükten sonra dibe çöken tortu suyunu dibinde bırakarak değer kısmını alın.

Saç diplerinize uygulayın fakat durulamayın ve yıkamayın. ıki hafta sonrada karanfilin etkisini göreceksiniz. Saçlarınızın dökülmesini önleyecek ve zamanla saçlarınız çıkmaya başlayacak.

ZEYTİNYAĞI VE SARIMSAK

hakıkı zeytınyagında 3 5 diş sarımsagı kesıp ortadan bır kac gece bekletıp o zeytınyagıyla dıplerıne masaj yapınca gurlestırıp dokulemyı engellıyomus

TURPLU SU

bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben

(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)

bir diğer nokta da gece yatarken saçına durulanmayan kremlerden sıkmak. gliss falan gibi,ama diplere değdirme.saçı epey toparlıyormuş

inşallah canım, yarın şu 1 cm kesme olayını yapmakla başla işe,hemen saç toparlanıyor,ucundan azıcık kesildiği için hem kısalmıyor hem de hava aldığı için daha sağlıklı görünüyor. o kopyaladığım karanfilli su olayı aynı zamanda saç tellerini kalınlaştırıyormuş. o topikleri bi incele istersen. ben bu aralar aktarın hazırladığı bi bakım yağı ve ısırganlı şampuan kullanıyorum ,saç epey toparladı şimdi. bununla ilgili konu açmıştım hatta. bol şans cnm :)

aynı sorun bendede var ay sinir oluyorum sürekli dipboya parası ver ama saçların uzamasın gerçekten sinir bozucu,
saçlarımı bir tarıyorum ufak ufak öyle bir kırılıyorduki anlatamam dün iyice kırıklarımı aldırdım artık dökülmüyor ama bakalım

bide ben umudu sinemaki ve zeytinyağı maskesinde buldum ama önce kırıklarımdan iyice kurtuldum bakalım inş. işe yarar

Son düzenleme:
karanfilli su saçların açık renkse zamanla rengini boyuyormuş,

sarımsak gerçekten çok faydalı dökülmeyi önlüyor hatta yeni saçlar çıkarıyor ama kırılarak koparak dökülen saçlara çözüm olamıyor en azından bende öyle oldu

turplu suda leş gibi kokuyor ve saç uzatmak için

sinemaki kürüde saç uzatmak için

yani tam olarak kırık uclara bir formül yok,

zeytinyağını tavsiye ettiler bana şimdi kırıklar için onu uzatmak içinde sinemaki kürünü kullanıyorum

Valla bn.iki haftadr zeytinyagli yumurta kürunude yapiyorum ama fark goremedim uzatiyodr ama kiriklara etkisi yok..

Valla bn.iki haftadr zeytinyagli yumurta kürunude yapiyorum ama fark goremedim uzatiyodr ama kiriklara etkisi yok..

canım olan kırıkları onarmaz zaten o imkansız sadece oluşumunu engeller ,
onun için önce kırıklardan kurtulmalısın

bide benim dediğim yumurtalı değil, saf zeytinyağını elin dayanacağı ısıya kadar ısıtıyorsun sonra ılıkken diplere ve uçlara masajla uyguluyorsun 2 saat bekletip yıkıyorsın

Son düzenleme:
Sac kiriklarina sanirsam bir cözüm yok en iyisi uclardan biraz kestirmek :).
Sonrada bakim yaparak uzatmak daha saglikli ve güzel gözükürler :).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…