Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçkıranla başlayıp sadece kirpiklerimin kaldığı saç dökülmem

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bhb_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
6
5
88
37
herşey 2012 sonunda saçlarımı boyatıken kuaförün farkettiği madeni para büyüklüğündeki dökülmeyi farketmemle başladı. çok stresli bir dönemdeydim ve pek umursamadım doktora gittim herhangi bir tahlil yapmadan strestendir dedi ve bi losyon verdi ama daha çoğalabilir dedi. bi kaç hafta sonra saçlarımı düzleştirirken bi kaç tane daha farkettim daha küçüklerdi losyonu oralara da kullanmaya başladım ama olmadı başka bi doktora gitttim kortizon iğneleri verdi 3 haftada bir ilk yapıldıktan sonra bir miktar çıktı ama hem dökülme devam etti hemde daha çok açılmaya başladı ardından başka bir araştırma hastanesi başka bir doktor ve bu kez kan testleri tabi bu arada işten çıktım psikolojim altüst oldu ve kalan saçlarımı da kendim kazıyarak peruk kullanmaya başladım kan tahlilleri normal çıktı ama doktor pan plus ve m furo krem yazdı 3 kutu pan plus kullandım ama herhangi bir gelişme olmadı ardından bütün vücudumdaki tüyler döküldü öyle ki sadece kirpiklerim kaldı kulandığım yöntemleri saymaya kalksam sayfalar yetmez. artık alıştım desemde aynaya bakmaktan korkar oldum odamdan çıkmadım ailemden bile kimseyle konuşmak istemiyordum en son annem ve kızkardeşimin ağlamasıyla biraz kendime geldim ve memleketteki evimize gelip biraz kafa dinlemeye karar verdim bi de burda gidelim dedi annem ve bi üniversite araştırma hastanesine başvurdum doktor beni profesöre yönlendirdi ve yeni bi tedavi şekli olduğunu söyledi bunun için 20 gün gözetim altında hastanede yattım ve ilaç kullanmaya başladım şimdi Allaha şükür yavaş yavaş saçlarım çıkıyo tabi birden bire olmuyo ama sizlere tek tavsiyem okuduğunuz herşeyi yapmayın biliyorum doktorlar ilgilenmediği için pek fazla forumlarda tüm yazanları uyguluyorsunuz bende bütün yazılanarı uyguladım ama olmadı şuan saçkıranla yer yer dökülen saçlarım yine yer yer çıkmaya başladı 2 yıldır peruk kullanıyorum ve kaşlarım bile yoktu şimdi az azda olsa çıkmaya başlaması o kadar mutlu ediyo ki beni tabi sözlümünde etkisi büyük bu halde tanıştım onunla ve hiç sorun etmedi en büyük destekçim oldu hiç yalnız bırakmadı çıkmasa ne olur ama çıkacak sen mutlu olacaksın dedi ve derdimi unutturuyo zaman zaman yine kötü oluyorum ama yinede şükrediyorum Allah derdi olan herkese şifa versin

Merhaba okurken kendimi buldum diyebilirim.Bende saçkıran yok ama polikistik over ve seboroik dermatitten dolayı saçım ve kaşlarım döküldü bende senin gini saçımı kazıttım ve peruk kullanıyorum benim destek verenimde yok psikolojim çok bozuldu rica etsem saç veya kaş için kullandığın ilaçları yazar mısın en azından kaşlarım çıksın istiyorum.Senin adına çok sevindim inş.yakın zamanda eski haline kavuşursun

çok geçmiş olsun saç ve kaş için sandimum neoral 100 mg dan günde 3 kapsül kullanıyorum saçım içinde minoksil ve 5 lik ve kaşlarımada birer parça sürüyorum ayrıca anacaps kapsül ve sarımsak sabunu kullanıyorum en çok işime yarayan bunlar oldu sandimum biraz ağır bi ilaç ve doktor kontrolünde kullanmak gerekiyo aslında organ naklinde vücut reddetmesin iye kullanılıyormuş ve böbreklere zarar verme ihtimaline karşı sürekli kontrol altında kullanıyorum

ayrıca kaşlarım için aktardan bi karışım aldım o da çok işime yaradı umarım senin içinde güzel gelişmeler olur etrafa gülücükler saçsakta alıştık desekte bir kadın için çok zor saçımdan çok kaşlarım etkiledi diyebilirim çok geçmiş olsun

ayrıca kaşlarım için aktardan bi karışım aldım o da çok işime yaradı umarım senin içinde güzel gelişmeler olur etrafa gülücükler saçsakta alıştık desekte bir kadın için çok zor saçımdan çok kaşlarım etkiledi diyebilirim çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim.Allah sifani tamamina erdirsin..seni cok iyi anlyrum cunku bu hastalik tam 3 yildir bizi birakmadi.esimin basta saclari sonrada kas ve kirpikleri dokuldu.insanin gozu onunde esinin degismesi ne zor ona hep destek oldum yuzune bakarken dahi onu incitmemek icin ne acilar cektim.bundan dolayi nisanlinin degerini bil canim bu hastaliktadestek cok onemli..birbirimize cok yakisan bi cifttik herkes size nazardeger diyodu ve degdi..neyse canim icimden bunlar gecti bu hastalikla ilgili kitap yazsam sigmaz o derece arasrtdim ve cilesini cektim.senden istegim kullandgin yontemnedir hastanede yattim falan dedigin

çok geçmiş olsun BENSU

Gecmis olsun canim.Allah sifani tamamina erdirsin..seni cok iyi anlyrum cunku bu hastalik tam 3 yildir bizi birakmadi.esimin basta saclari sonrada kas ve kirpikleri dokuldu.insanin gozu onunde esinin degismesi ne zor ona hep destek oldum yuzune bakarken dahi onu incitmemek icin ne acilar cektim.bundan dolayi nisanlinin degerini bil canim bu hastaliktadestek cok onemli..birbirimize cok yakisan bi cifttik herkes size nazardeger diyodu ve degdi..neyse canim icimden bunlar gecti bu hastalikla ilgili kitap yazsam sigmaz o derece arasrtdim ve cilesini cektim.senden istegim kullandgin yontemnedir hastanede yattim falan dedigin

sivas cumhuriyet üniversitesinde yattım siklosporin tedavisi için kan değerlerinin takip edilmesi,ağır bi tedavi olduğu içinde gözlem altında başlanması gerekiyordu ben herhangi bi sorunla karşılasmadım zaman gerekiyo tabiki ama şöyle bişey varki gerçekten kafada bitiyo insanı çok yıpratıyo nazara da inanıyorum annem hep nazardan diyo arkadaşlarım bile öyle diyo çünkü upuzun saçlarım vardı ilk baştaki halini ve şimdiki halini ekledim bakabilirsin iyi gidiyo şimdilik kaşlarımda çıkmaya başladı daha iyi durumda yani saçlar da ilk başta bi yerden sonra başka bi yerden çıkıyo sonra birleşiyo

Eklentiler

• IMG_20140803_140421.jpg
    IMG_20140803_140421.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 571
  • IMG_20141216_192143.jpg
    IMG_20141216_192143.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 419
  • IMG_20141226_140838.jpg
    IMG_20141226_140838.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 515
çok geçmiş olsun BENSU

sivas cumhuriyet üniversitesinde yattım siklosporin tedavisi için kan değerlerinin takip edilmesi,ağır bi tedavi olduğu içinde gözlem altında başlanması gerekiyordu ben herhangi bi sorunla karşılasmadım zaman gerekiyo tabiki ama şöyle bişey varki gerçekten kafada bitiyo insanı çok yıpratıyo nazara da inanıyorum annem hep nazardan diyo arkadaşlarım bile öyle diyo çünkü upuzun saçlarım vardı ilk baştaki halini ve şimdiki halini ekledim bakabilirsin iyi gidiyo şimdilik kaşlarımda çıkmaya başladı daha iyi durumda yani saçlar da ilk başta bi yerden sonra başka bi yerden çıkıyo sonra birleşiyo

Masallah cok guzel ilerlemen yalniz bu siklosporin dedigin bir nevi kortizonmu?? Esim koryizon tedavisi oldu ancak tekrar dokulme oldu ..rabbim seninkini tamamina erdirsin insallah gonulden dua ediyorum bu hastaligi cekenlere kusura bakma sende tedav8 gorurken yoruyorum seni ama bi yerden care aryrum bende mazur gorursun canim aydinlatrsan bi ara sevinirim ..saglicakla

Masallah cok guzel ilerlemen yalniz bu siklosporin dedigin bir nevi kortizonmu?? Esim koryizon tedavisi oldu ancak tekrar dokulme oldu ..rabbim seninkini tamamina erdirsin insallah gonulden dua ediyorum bu hastaligi cekenlere kusura bakma sende tedav8 gorurken yoruyorum seni ama bi yerden care aryrum bende mazur gorursun canim aydinlatrsan bi ara sevinirim ..saglicakla
teşekkür ederim canım sağol dilerim sizdede güzel gelişmeler olur
siklosporin organ naklinde falan kullanılan bi ilaç ve benim bünyem vücudumdaki tüyleri reddediyyomuş bunu baskılamak için kllandılar bi de minoksil spreyin 5liğini kullanıyorum

Allah sana da , benzer durumdakilere de en kısa zaman da şifa versin , inşallah kaşların eskisi gibi olur , saçların da bir an evvel sağlıklı şekilde çok gür çıkar .

arkadaşlar bunlar güzel ama neden uğraşıyorsunuz tamamen doğal yağlardan oluşan şampuan var ya natrumin diye. zaten düzenli kullanınca her derde çözüm oluyor. ben kepek için kullanmıştım gayet de çözdü sorunlarımı. saçlar çok kıymetli ama vaktiniz de öyle ben tavsiye ediyorum artık saçlarımla ilgili bir sorunum yok çok şükür

Back