- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
- Konu Sahibi asyali2011
-
eşimde yaklaşık 6 yıldır saçkıran var gtmediği doktor kalmadıı önce sakal sonra kaş kirpik daha sonrada saçlarına bulaştı kortizon işe yaramadı
minoksil fayda etmedi sirke ruhu bile kullandık sarımsak sürekli kullanyoruz
nereyse saçlarının yüzde 70 i gitti
şimdide malatyada epidermal diye bir klinie gitti orda mazoterapi uyguanacakmış lütfen bu konudan muzdarip olanlar yada atlatmış olanlar birlikte aşalım bu sorunu kurtulalım artık bu hastalıktan
Saç kıran için sarımsak kullananları duymuştum sarımsağı kesip dökülen yerlere masaj yapar gibi sürünce faydasını görenlerin olduğunu duydum canım geçmiş olsun.
hergece tuzla karıştırıp ezip sürüyoruz inşallah faydası olu
İnşallah tuz sürmeyin direk sarımsağı kullanın tuz saçı yıpratabilir. örneğin; yazı denize girince deniz tuzlu olduğu için saçlarımız kurur ve tuzlu su iyi gelmez. Bu yüzden sen sadece sarımsağı sürün
sarmısağı ikiye bölüp çok sürdük ama faydası olmadı bulaşıcı bide banada bulaştı ama kendliğinden geçiyor eşiminki gçmiyor bi türlü psikolojikmiş elimden geleni yapyorum :26::26::26::26::26::26:
Canım birde internetten bakıp uygun bulduğum kürleride senle paylaşayım bunlardan uygun olanı dene..
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Saçkıran Hastalığına İyi Gelen Bitkisel Kür
•-1 avuç kadar kırılmış fındık içi ya da bunun yerine 1 avuç kadar ceviz içi,
•-1 su bardağı kadar su ile karıştırılır.
•-Daha sonra bu karışım benmari tekniği ile hafif ateşte 1,5 saat kaynatılıp süzülür.
•-Saçkıran kürü saç diplerine ılık bir biçimde yedirilir ve 1 saat böylece beklenir.
Bu saçkıran tedavisi kürü haftada 1 defa olmak üzere toplam 5 hafta boyunca uygulanmalıdır.
Ahmet Maranki Saçkıran Kürü Nasıl Yapılıyor: Isırganotu yağı, çam yağı ve sarımsak yağını karıştırıp, saçkıran olan bölgelere sürün. 1 hafta içerisinde etkisini göreceksiniz. Özellikle saçkıran başlangıcı döneminde hastalık ilerlemeden mantar enfeksiyonunu durduruyor.
Saçkıran için doğal tedavi kürü: Suna dumankaya saçkıran ve sakal kıran için doğal çözüm önerisi ile Ender Saraçın saçkıran bitkisel tedavi formülü hemen hemen aynı olduğu için bu ikisini tek formülde vermek istedik. saçkıran için doğal çare tedavisi: Gerekli Malzemeler: • 1 çorba kaşığı vazelin • ½ çorba kaşığı ardıç katranı • ½ limon suyu
İlacın adını öğrenebilirmiyimbenim arkadaşıın sacındada vardı.kırmızı bır solısyon ve krem kullandı bır eczaneden almıs ınanın 1 ay surmeden çıktı sçları.ıstersenız özelden msj atın yardımcı olayım kızlar
saçkıran için bildiğiniz çözüm varmı
arkadaşlar ben saç kıran problemi yaşadığım için uzunca süre araştırma yaptım ve LR ile tanıştım.selam esinizin durumu nasıl..bizimkinde bi gelişme yok
arkadaşlar ben saç kıran problemi yaşadığım için uzunca süre araştırma yaptım ve LR ile tanıştım.Aynı dertten benim eşimde muzdarip.6 yıldır belli bölgelerde çıkıyor bazı yerler kapandı bazı yerler kapanmadı.kortizon iğneleri fayda vermiyor ne yapacağımızı şaşırdık
arkadaşlar ben saç kıran problemi yaşadığım için uzunca süre araştırma yaptım ve LR ile tanıştım.İlacın adını öğrenebilirmiyim
arkadaşlar ben saç kıran problemi yaşadığım için uzunca süre araştırma yaptım ve LR ile tanıştım.Aynı dertten benim eşimde muzdarip.6 yıldır belli bölgelerde çıkıyor bazı yerler kapandı bazı yerler kapanmadı.kortizon iğneleri fayda vermiyor ne yapacağımızı şaşırdık
arkadaşlar ben saç kıran problemi yaşadığım için uzunca süre araştırma yaptım ve LR ile tanıştım.saçkıran için bildiğiniz çözüm varmı
sizede merhaba
ısım soy ısım numara yazmıssınız burayı herkes okuyabılıyorsizede merhaba
haklısınız.pardonısım soy ısım numara yazmıssınız burayı herkes okuyabılıyor
kısılere ulasmak yardım etmek ıstıyorsanız ozelden mesaj olarak yazsanız sızın ıcın daha ıyı olurdu
bu sebeple yonetıcılere yazdım, eger bı sorun varsa bu konuya degıneceklerdır .
zaten konu 1 yıl oncekı konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?