Saçkıran ne kadar zamanda geçer?

_tiffany_

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
307
170
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yaşadığım yoğun stres sonucu saçkıran oldum.Bu sorunu yaşayıp atlatan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?

saç kran olan bölgeye hergün sarımsak sürün ortadan ikiye bölün o bölgeye biraz bastırarak sürün deri altındaki mikrobu kırması için hafif deriyi yakması gerekiyor ikincisi bildiğiniz tanıdığınız erkek kuaför yada bayan kuaför fark etmez saç kran olan bölgeye hafif jilet atıp kanatirsa oradaki pis kanın çıkmasını sağlar yıne sarımsak surerseniz 10 gün içinde saç kran ortadan kalkar ben de kuaförüm bir çok musterimede uyguluyorum birde dikkat edin saç kran bulaşıcıdır

Saç kıranın tam tedavisi yok sanırım ama sarımsaklı şampuan iyi geliyor. Farmasinin sarımsaklı saç serumu var. Böyle durumlarda işe yaradığını duymuştum Bi araştırın isterseniz.

Merhaba arkadaşlar yaşadığım yoğun stres sonucu saçkıran oldum.Bu sorunu yaşayıp atlatan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?
benim kız kardeşimde oldu. her gün sarımsak sürdü, 1 ay geçmeden yeni saçlar çıkmaya başladı. inşaallah size de faydası olur.

benim kız kardeşimde oldu. her gün sarımsak sürdü, 1 ay geçmeden yeni saçlar çıkmaya başladı. inşaallah size de faydası olur.
Herkese çok teşekkür ederim bilgiler için.Benim tam tepemde oldu 5-10 kurul gibi.Kardeşinizin nasıldı? Tamamen kapanması ne kadar sürdü acaba?

Benim ilk eşimde oldu. Sarımsağı sürmeden önce o bölgeyi iğne ile çiziyorduk. Biraz kanatıyorduk. Sonra da sarımsak sürüyorduk.
1 ayda düzelti. Stresten uzak durmanız gerekiyor.

Saçkıran olduğundan emin misiniz
Kardeşimde stresten oldu saçkıran sandık sarımsak sürdük geçmedi en sonunda doktora gitti. Saçkıran değilde şimdi ismini hatırlamıyorum ama saçkıran gibi farklı bir hastalık olduğunu dedi yeniden çıkmayacağını dedi ama daha da fazla dökülmesin diye ilaçlar verdi.
Doktora gitmedi iseniz gidin olur mu

Evet aynen Meral hanımın dediği gibi. Biz jilet yerine iğne kullanıyorduk. Saç kıranın sebebi o bölgeye kan gitmiyormuş. Orda kan dolaşımı yapmam lazımmış.

Doktora gitmedim henüz , çok stres yapıp ağladığım uyduramadığım zamanlar oldu hemen arkasından bu olunca strese bağladım.bir gece uyurken tepemde ağrı ile uyandım.Bi baktım kanamış biraz.Aynada baktım sivilce falan olmuştur dedim önemsemedim.Aradan belki bir hafta geçti.Ben unuttum onu...Gittim saçımı boyattım.Yine fark etmedim.Saçımı boyattıktan iki gün sonra baktım saç yok orada

Herkese çok teşekkür ederim bilgiler için.Benim tam tepemde oldu 5-10 kurul gibi.Kardeşinizin nasıldı? Tamamen kapanması ne kadar sürdü acaba?
10 kuruştan daha büyüktü :c bir aya oradaki kellik kapandı ama biraz seyrekti. devamı ne zaman çıktı pek bilmiyoruz.

Kapanmış çok şükür sonuçta darısı başıma....Benim fark edeli bir hafta oldu.Hafaya doktora gidicem randevu aldım inşallah.Bizimkiler gitme boşuna kendi kendine düzelir aşırı strese girdin ondan oldu diyor ama insan dayanamıyor doktor ne diyecek bakalım.Kardeşiniz doktora girmiş miydi ? kız mı erkek miydi acaba?

Evet aynen Meral hanımın dediği gibi. Biz jilet yerine iğne kullanıyorduk. Saç kıranın sebebi o bölgeye kan gitmiyormuş. Orda kan dolaşımı yapmam lazımmış.
aynen cnm başka türlü kurtulamazsınız hem saç kökleri canlanıyor hem ölü hucrelerinin yerine canlı hücre geliyor hiç bir ilaç tedavisi kesin sonuç vermez ama söylediğim sekilde uygulama yaparsanız kısa sürede kurtulursunuz yalnızca deri üzerine atılacak bir iki cicizik yeterli tekrar geçmiş olsun

dr lar zaten saç kıran olarak adlandirmiyor maalesef saç gelmemesinin sebebi ise o bölgedeki hücrelerin canlılığını kaybetmesi tekrar canladirmak ve yayılmasını önlemek için tarif verdim isterseniz uygulayın

kız. açıkçası o zaman kardesim herhalde daha ilkokula gidiyordu sanırım. doktora gitmemişti. dilerseniz biraz sarımsak deneyin, pandemi dönemi hastanede uğraşmayın, geçmezse gidersiniz :)

Tekrar selam arkadaşlar ben doktora gittim bana kökleriniz gözüküyor dedi( ben çok göremiyorum) bana betasalic losyon ve androvium yüzde 5 verdi.Minoksidil içerikli androvium u kullanmaya cesaret edemiyorum.ilk başta çok döker sonra çıkarır bırakınca daha çok döker diyor.Betasalic 20 gündür kullanıyorum ama bir etki görmedim henüz saç çıkmadı.Bu durumu yaşayanlar kullananlar var mıdır aranızda?

Eşimde çıktı avuç içi kadar açılmıştı ilaçlar jilet sarımsak hiçbişey fayda ettiğini düşünmüyorum 1 yılın sonunda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…