benim kız kardeşimde oldu. her gün sarımsak sürdü, 1 ay geçmeden yeni saçlar çıkmaya başladı. inşaallah size de faydası olur.Merhaba arkadaşlar yaşadığım yoğun stres sonucu saçkıran oldum.Bu sorunu yaşayıp atlatan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?
Herkese çok teşekkür ederim bilgiler için.Benim tam tepemde oldu 5-10 kurul gibi.Kardeşinizin nasıldı? Tamamen kapanması ne kadar sürdü acaba?benim kız kardeşimde oldu. her gün sarımsak sürdü, 1 ay geçmeden yeni saçlar çıkmaya başladı. inşaallah size de faydası olur.
Evet aynen Meral hanımın dediği gibi.saç kran olan bölgeye hergün sarımsak sürün ortadan ikiye bölün o bölgeye biraz bastırarak sürün deri altındaki mikrobu kırması için hafif deriyi yakması gerekiyor ikincisi bildiğiniz tanıdığınız erkek kuaför yada bayan kuaför fark etmez saç kran olan bölgeye hafif jilet atıp kanatirsa oradaki pis kanın çıkmasını sağlar yıne sarımsak surerseniz 10 gün içinde saç kran ortadan kalkar ben de kuaförüm bir çok musterimede uyguluyorum birde dikkat edin saç kran bulaşıcıdır
10 kuruştan daha büyüktü :c bir aya oradaki kellik kapandı ama biraz seyrekti. devamı ne zaman çıktı pek bilmiyoruz.Herkese çok teşekkür ederim bilgiler için.Benim tam tepemde oldu 5-10 kurul gibi.Kardeşinizin nasıldı? Tamamen kapanması ne kadar sürdü acaba?
aynen cnm başka türlü kurtulamazsınız hem saç kökleri canlanıyor hem ölü hucrelerinin yerine canlı hücre geliyor hiç bir ilaç tedavisi kesin sonuç vermez ama söylediğim sekilde uygulama yaparsanız kısa sürede kurtulursunuz yalnızca deri üzerine atılacak bir iki cicizik yeterli tekrar geçmiş olsunEvet aynen Meral hanımın dediği gibi.Biz jilet yerine iğne kullanıyorduk. Saç kıranın sebebi o bölgeye kan gitmiyormuş. Orda kan dolaşımı yapmam lazımmış.
dr lar zaten saç kıran olarak adlandirmiyor maalesef saç gelmemesinin sebebi ise o bölgedeki hücrelerin canlılığını kaybetmesi tekrar canladirmak ve yayılmasını önlemek için tarif verdim isterseniz uygulayınSaçkıran olduğundan emin misiniz
Kardeşimde stresten oldu saçkıran sandık sarımsak sürdük geçmedi en sonunda doktora gitti. Saçkıran değilde şimdi ismini hatırlamıyorum ama saçkıran gibi farklı bir hastalık olduğunu dedi yeniden çıkmayacağını dedi ama daha da fazla dökülmesin diye ilaçlar verdi.
Doktora gitmedi iseniz gidin olur mu
kız. açıkçası o zaman kardesim herhalde daha ilkokula gidiyordu sanırım. doktora gitmemişti. dilerseniz biraz sarımsak deneyin, pandemi dönemi hastanede uğraşmayın, geçmezse gidersiniz :)Kapanmış çok şükür sonuçta darısı başıma....Benim fark edeli bir hafta oldu.Hafaya doktora gidicem randevu aldım inşallah.Bizimkiler gitme boşuna kendi kendine düzelir aşırı strese girdin ondan oldu diyor ama insan dayanamıyor doktor ne diyecek bakalım.Kardeşiniz doktora girmiş miydi ? kız mı erkek miydi acaba?
Nasıl bir tedavi alıyorsunuz?tedavi 3 senedir sürüyor .Diplerden başlıyor tekrarlıyor sürekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?