saçkıranla cinselliğin ne alakası olabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum, belki moralini bozduğu ve güvenini sekteye uğrattığı için isteğini azaltır.. Başkada alaka kuramadım..
saçkıranla cinselliğin ne alakası olabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum, belki moralini bozduğu ve güvenini sekteye uğrattığı için isteğini azaltır.. Başkada alaka kuramadım..
tam olarak durum şöyle eşimde saçkıran var kortizon aldı ve bitkin ve halsiz ve ben cinselliten sonra kendimi kötü hissediyorum resemn hasta birisine eziyet etmiş gibi hissediyorum ve bu sakıran banad da geçti onun ki kadar yoğun değil ama cinsellikten sooğudum
tam olarak durum şöyle eşimde saçkıran var kortizon aldı ve bitkin ve halsiz ve ben cinselliten sonra kendimi kötü hissediyorum resemn hasta birisine eziyet etmiş gibi hissediyorum ve bu sakıran banad da geçti onun ki kadar yoğun değil ama cinsellikten sooğudum
Maşallah cinsel anlamda da epey probleminiz varmış
Saçkıranla cinselliğin alakasını da çözemedim, bana kalırsa saçkıran çok daha öncelikli ve ciddi bir sorun, cinselliği düşünmeden önce eşinizle birlikte bu hastalığı tedavi etmeye çalışın.
Saçkıran özgüveninizi zedeleyebilir ve cinsel anlamda kendinizi çekici hissetmeyebilirsiniz aklıma bir tek bu geldi, ama cok gereksiz bir kuruntu bu zaten, eşiniz sizi seviyorsa böyle şeyler gözüne batmaz ki ondan gecmiş zaten size de.
Acil şifalar.