• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçkıran cinselliğe engel mi

zehratas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
46
0
0
İngiltere
bende çok ciddi stres kaynaklı saçkıran var yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım istiyorum kütahyada bi hoca varmış bilgisi olan varmı

saçkıranla cinselliğin ne alakası olabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum, belki moralini bozduğu ve güvenini sekteye uğrattığı için isteğini azaltır.. Başkada alaka kuramadım..

saçkıranla cinselliğin ne alakası olabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum, belki moralini bozduğu ve güvenini sekteye uğrattığı için isteğini azaltır.. Başkada alaka kuramadım..

aynen öyle hissettiriyor biran önce saçlar çıksın istiyorum kendie güvenimi kaybediyorum

tam olarak durum şöyle eşimde saçkıran var kortizon aldı ve bitkin ve halsiz ve ben cinselliten sonra kendimi kötü hissediyorum resemn hasta birisine eziyet etmiş gibi hissediyorum ve bu sakıran banad da geçti onun ki kadar yoğun değil ama cinsellikten sooğudum

eh yeni konun hayırlı olsun taşzehra:52: ama bu kadar konularını cinselliğe bağlaman kafa karıştırıcı :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah cinsel anlamda da epey probleminiz varmış:37:
Saçkıranla cinselliğin alakasını da çözemedim, bana kalırsa saçkıran çok daha öncelikli ve ciddi bir sorun, cinselliği düşünmeden önce eşinizle birlikte bu hastalığı tedavi etmeye çalışın.
Saçkıran özgüveninizi zedeleyebilir ve cinsel anlamda kendinizi çekici hissetmeyebilirsiniz aklıma bir tek bu geldi, ama cok gereksiz bir kuruntu bu zaten, eşiniz sizi seviyorsa böyle şeyler gözüne batmaz ki ondan gecmiş zaten size de.
Acil şifalar.

Son düzenleme:
Back