• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçınızı Yıkarken..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

betuss17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
52
0
86
Denizli
-Şampuandan önce, saçınızı mutlaka fırçalayın. Böylece saçınız birikmiş olan tozlardan arınacak ve şampuanın etkisi artacaktır.

-Şampuanı saçınıza uygulamadan önce avucunuza dökün.

-Şampuanlama sırasında, parmak uçlarınızla saç derinize hafif masajlar yaparak kan dolaşımını hızlandırın. ( hem daha çabuk uzamasını sağlarsınız ).

-Saçınızı, şampuanlıyken, seyrek dişli bir tarakla tarayın.

-Ilık suyla bolca durulayın.

-İyice durulandıktan sonra, parlaklık kazandırmak için diplerden uçlara soğuk su tutun.

:icecream:

-Şampuandan önce, saçınızı mutlaka fırçalayın. Böylece saçınız birikmiş olan tozlardan arınacak ve şampuanın etkisi artacaktır.

-Şampuanı saçınıza uygulamadan önce avucunuza dökün.

-Şampuanlama sırasında, parmak uçlarınızla saç derinize hafif masajlar yaparak kan dolaşımını hızlandırın. ( hem daha çabuk uzamasını sağlarsınız ).

-Saçınızı, şampuanlıyken, seyrek dişli bir tarakla tarayın.

-Ilık suyla bolca durulayın.

-İyice durulandıktan sonra, parlaklık kazandırmak için diplerden uçlara soğuk su tutun.

:icecream:

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
bir dahaki yıkmada uygulayacağım.
a.s.

saç ıslakken taramak çok sakıncalı arkadaşlar. sakın taramayın. saç ıslakken en hassas ve en kırılgan olduğu zamandır çünkü. diğer yazılanlara katılıyorum teşekkürler paylaşımın için arkadaşım

evet ıslakken cok kopuyor bide ben taramıyorum.birtek yıkamadan önce tarama işlemini yapmıyorum.onu da yaparım artık sagol bilgiler için cnm.

önceden direkt kafama boşaltıyordum şampuanımı :D
2-3 sene önce ..
artık yapmıyorum ama ..kibarca avcuma döküyorum :)sengözlerimebaksanab:dance:

ben de her zaman soğuk suyla durularım en sonunda. sanki saçlar kendine geliyor gibime geliyor o yüzden yapıyorum iyi geldiğini başka başlıklarda da duymuştum burda da yazılmış zaten.
tesekkürler güzel bilgilerin için. emeğine sağlık:1hug:

Back