Saç Rengi ve Saç Boyama Saçinizi Yeni Boyattiysaniz!!!

shaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
42
2
86
51
İstanbul
Saçınızı yeni boyattıysanız,rengini sabitlemek için,sirke ve zeytinyağı maskesi yapın.Saçınızda 15 dakika kalması yeter.Sonra ılık suyla çalkalayın.a.s.

ya şamancığım çok iyi bir sayfa açmışsın.bir sorum olacaktı.saçlarımı mayısta boyatmıştım.kızıla dönük boyadı üzerine sarıya yakın röfle attı daha sonra açıldı rengi.geçen gün koleston sarı boya aldım dokuz numaraydı sanırım sarardı gibide platin sarısı istiyordum tam olmadı birde açılan kızıllar duruyor ne tavsiye edersin acaba papatya suyuyla açsammı istediğim gibi olurmu zarar verirmi canım yardımcı olursan çok sevinirim.teşekkürler şimdiden....

kızılların ne renk oldu canım sarı boyayınca????:sm_confused::sm_confused::içelim::içelim:

ya arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ya benımde acıl yardıma ıhtıyacım var saclarımı boyatmak ıstıyorum ama cok kararsızın acık kumralım kımısıne gorede bayaa sarısın:)) dogal. rofle golge yada balyaj arasında gıdıp gelıyorum napsam yaaa bıde tam olarak golgelı bı sac hıc gormedım yardım....

konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama ne kadar sirke ne kadar zeytin yağı fikri olan var mı acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…