bence bir gun arayla cok yipratir saci. hatta sampuanlarda bile erkekler icin gun asiri kadinlar icin 2-3 gunde bir yazar. sonucta sampuan icinde de bir suru kimyasal var. bitkisel kullaniyorsaniz sampuaninizi ozaman sorun olmaz herhalde bir gun arayla ama yinede sacin oz yagini kurutur diye dusunuyorum.
ben sacimi 2-3 gunden once yikadigim zaman kup kuru oluyor, tabi sac yapisida onemli bir faktor burda.
vayyyyyyy sevgili görümcem naber kızza.s.valla bayanlar benim saçlarım iki günde bir yağlanıyo..ne yapsam hangi şampuanı kullanırsam kullanim maalesef yağdan kurtulamadım..ikinci günü hemen dipten yağlanmaya başlıyor..bazen evdeysem eğer 3 günde bir yıkıyorum belki tam yağlanırda normale döner diye ama yine aynı....bazen kızıyorum kökünden kestirim bende kurtulayım diyorum ama yok olmuyorr..ömrüm saçıma hizmet etmekle geçti yaaaaa......(((((((
hava kirliliği saçı çabuk kirletiyor doğru.ve evet canım nemlendiricili şampuanlar yağlı saçlara göre değil.......dikkat ediyorumda sigara icen insanlarin saclari cok daha hizli yaglaniyor cunku dumanli bir ortam saci kirletiyor. birde loreal bir arastirma yapmis, saci 3 ay boyunca yikamamislar ve sacin kendi yagi saca okadar faydali gelmiski bu deney uzerine butun sampuanlar nemlendiri ozellikli olmaya baslamis. ama yagli saclar herhalde bu nemlendirici sampuanlari fazla kullanmamalimi? bilen varmi acaba?
eğer abin beni boşarsa ahanda bu site yüzünden olcak ha ben de çıkamıyom bi türlüjeyyar:enbuyukkk::roflol:öptüm:1hug:iyilik kız sevgili yengecüğümmmmmmm:dance:senden naber şekerim?valla sen beni kötü aıştırdın bu siteye...valla bi girdimi çıkamıyorumm:içelim:öptüm canımmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?