Saç Şekillendiriciler saçınızı hem kıvırın hem düzleştirin.....

benimki ince olan canım.incesi güzel bukle yapıyor, kalın olan belli belirsiz dalga yapıyor. ben inceden memnunum çoooooooooookkkkkkkk :)

tsk ederim canım ilkinde düzleştirmesi iyidir heralde benim saçım dalgalı ancak o yapar gibi geliyo yinede alacağım yere danıssam iyi olur yalnız hangi bayiilerde satılıyor ben hiç görmedimde

bendede var bir sene oldu kullanalı çok memnunun evet bukleleride çok güzel yapıyor hiç bir jöle saç köpüğü v.b. şeyler kullanmamama rağmen 6 saat sarkmadan durdular ki benim saçlarım çok düzdür.
Benimki de 3x ve ince olanı.Birde ben evkurdan almıştım 150 ytl ye hemde kredi kartına 10 taksitle.

Not:Çok kullanımda yinede saçları biraz kurutuyor yani benimkinde öyle oldu bilginize.

evkur ne oluyor canım bayiimi?ya ben int ten istemiyeyim diyorum satıs yerlerini bilen vars ayazsın lütfen nerden bulabilirim

Açik internet adresini yazin bari fotoğraf koymasini beceremiyorsaniz..

remington 3x yazip arama yaptinmi orda gorunen heralde ,cantasi var siyah ve yaninda dvd.....................birazdab carsiya gidiyorum fiyatinada bakarim tabi burasi euro ordaki fiyati bilemem........

remington 3x yazip arama yaptinmi orda gorunen heralde ,cantasi var siyah ve yaninda dvd.....................birazdab carsiya gidiyorum fiyatinada bakarim tabi burasi euro ordaki fiyati bilemem........

BAJIM OKADARINI BENDE BİLİYORUM SAOL ALLAH RAZI OLDUN AMA ORADA BİR SÜRÜ VAR BEN ŞEKLİNİ GÖRMEK İSTİYORUM BARİ SEN KOY GÜZEL KARDEŞİM:Saruboceq:

king saç düzleştiricisi kullanıyorum.hem dalgalı yapıyor hemde düz..ama dahgalı yaparken zorlanıyorum ..biri yaparsa daha kolay oluyor...çok çok memnunum king den alan olursa bi baksın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…