• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saçınızı hem kıvırın hem düzleştirin.....

defne/oxgxuz

sana emanetiz Allah'ım
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
150
13
96
İzmir
arkadaşlar iki sene önce remington markanın 3x diye bir model saç düzleştiricisini aldım ve saçım için yaptığım en iyi şeydi bu. o zamnlar saçlarım belime kadardı gürdü ve dalgası yani yapısı çok bozuktu.aldıktan sonra bi baktım tek hamlede saçımı dümdüz yapıyor, şaşırdım v eçok sevindim. sonra içinden bi dvd çıktı izledim saçı sararak bukle yapıyorlardı denedim ve mükemmel bozulmayan sarkmayan buklelerim oldu. hatta öğrencilerim hep kuaföre gidiyorum sanıyordu yani o kadar güzel :)
şu aralar bazen arkadaşlarım kendi düzleştiricilerini deniyorlar üzerimde çok fena...
ben onların saçlarını yapıyorum benim düzleştiricimle bu sefer hep benden istiyorlar :)
o kadar menunum ki paylaşmak istedim. bu remington denilen marka zamanında yurt dışından özel getirtilenlerden yani bildiğimiz biçok markayı katlar.

bende remington'ın yıpranmıs saclar ıcın ozel duzlestırıcısını kullanıyorum ve cok memnunum =)
bence en ıyı duzlestırıcı markası remington ..

canım bende bu remingtondan var. acaba nasıl bukle yapıyorsun? saç maşası gibi kıvırsan yuvarlak değil dıkdortgen çıkmaz mı acaba?

rem_S1009_b.jpg

bunu saçını en tepeden sıkıştırıyorsun sonra saç arasındayken makineyi bukle yapacak şekilde döndüre döndüre indiriyorsun seninki de yapar bak dış zemininde kanallar var

o dışardakı kanallar onun için miymiş? bendekinden cd vs... çıkmadıgı için sadece duzleştirebilyordum.
seninkinin farkı nedir peki 3x demişşin çünkü

bu üç derken mdelinde plakada kullanılan 3maddeden bahsediyorlar; seramik teflon törnalin diye 3 madde. sanırım seninkinde de seramik ve teflon var. ayrıca evet kanallara kıvırırken saç yerleşiyor ve saç kaymıyor

bu üç derken mdelinde plakada kullanılan 3maddeden bahsediyorlar; seramik teflon törnalin diye 3 madde. sanırım seninkinde de seramik ve teflon var. ayrıca evet kanallara kıvırırken saç yerleşiyor ve saç kaymıyor

slm canım yaa senınkının kodunu net olarak yazarmısın bende arıyomda bı turlu karar veremedım belkı remıngton marka alırım

tesekkurlerr

bende philips kullanıyorum . onlada dalga yapılıyo ama ben kendiminkini yapamıyom. çok tutunca yanacak diye korkuyombenneyaptımki

canim paylastigin icin cok saol benimde var ama yakicak diye korkuyorum bide bukle yapmiyo fiyati ne kadar bu dediginin bide koybilirsen resmini koyarmisin

ya bu remingtonu nerde bulabilirim kendine ait bayiisi yok sanırım int ten istemek istemiyorum bilen varsa yazarmı lütfen

arkadaşlar iki sene önce remington markanın 3x diye bir model saç düzleştiricisini aldım ve saçım için yaptığım en iyi şeydi bu. o zamnlar saçlarım belime kadardı gürdü ve dalgası yani yapısı çok bozuktu.aldıktan sonra bi baktım tek hamlede saçımı dümdüz yapıyor, şaşırdım v eçok sevindim. sonra içinden bi dvd çıktı izledim saçı sararak bukle yapıyorlardı denedim ve mükemmel bozulmayan sarkmayan buklelerim oldu. hatta öğrencilerim hep kuaföre gidiyorum sanıyordu yani o kadar güzel :)
şu aralar bazen arkadaşlarım kendi düzleştiricilerini deniyorlar üzerimde çok fena...
ben onların saçlarını yapıyorum benim düzleştiricimle bu sefer hep benden istiyorlar :)
o kadar menunum ki paylaşmak istedim. bu remington denilen marka zamanında yurt dışından özel getirtilenlerden yani bildiğimiz biçok markayı katlar.

remingtonun fotografinida koyarmisin canim...............bende almak istiyorumda biturlu karar veremedim............a.s.

Back