Saç Rengi ve Saç Boyama Saçınızı boyadığınıza pişman mısınız? :)

nilasya

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
45
2
286
Eskişehir
merhaba ben 18 yaşındayım saçlarımı hiç boyatmadım ve koyu kestane ama ben sarı ve tonları istiyorum çünkü çok beyaz tenliyim ama pişman olur muyum boyattığım için ne yapmalıyım?

merhaba ben 18 yaşındayım saçlarımı hiç boyatmadım ve koyu kestane ama ben sarı ve tonları istiyorum çünkü çok beyaz tenliyim ama pişman olur muyum boyattığım için ne yapmalıyım?

bnce boytma canım. 2 sene önce saçımı boytmaya başladım ve bir sene sonra bıraktım. kuaförde yaşadgm bir olay sonucu saçlarımı kaybetmeye başladım ve hala devam ediyor. saçlarım 3/4 ünü kaybettm.

çevremdekilerde öyle söylüyo ama bi yandanda artık boyatmayan kaldı mı ki bişey olmaz değişiklik olur diye düşünüyorum ama saçlarımın azalmasından da korkuyorum açıkçası

Çok uzun zamandır saçlarımı boyuyorum.
Dökülme azalma gibi bir sorunum hiç olmadı.. Hatta radikal değişimler yaptığım halde.
Fakat bakımına ayrı bir zaman ayırmalısın. Boyadan değil bakımsızlıktan helak oluyor saç.
Uzamıyor kırılıyor kuruyor. En olumsuz tarafı dipler yağlanır uçlar kurudur.
Bakarım ilgilenirim dersen yap.:)

boyatmadım ama su dalgası yaptırdım 2 sene falan kaldı saçımda saçlarıma bakmayı seviyorum su dalgası varken de herkes çok bakımlı durduğunu söylüyodu tabi boyalı saça bakması daha zordur sanırım yinede :)

canım benimde saçlarım koyu kahve bende saçlarımı lise 3 den beridir boyatıyorum ilk başlarda çikolata kahveleriyle başladım sonra yavas yavas açtırdım sonra bi dönem bakır karamel kullandım sonra sıkıldım tekrar çikolata kahvesi en son şimdide karamel rengi üzerine sarı balyajlarım var ve benim tenime bu renk çok yakıştı ve pişman değilim :) ben beyaz tenli değilim buğday tenliyim bence birden sapsarı yapma gözüne hoş gelmez yavaş yavaş yaptır öyle daha çok hoşuna gidicektir

Beyaz tenli, koyu saçlı insanlara sarı saç hiç yakışmıyor.
Ben de senin gibiyim. Çok zor taşıması açık rengi.
Aşırı soluk gösteriyor.
Her beyaz tene sarı saç yakışmaz zaten.
Dipler çıkınca berbat oluyor ayrıca.
Ve yaşın da çok küçük.
Bir de istediğin gibi sarıya ulaşmak çok ama çooooookkk zor.
Yavaş yavaş açılması lazım, hem çok sabır istiyor hem de saçlar mahvoluyor.
Doğuştan saç rengi koyu olan hiç kimse sarı saç yapmamalı bence.
Ki kuaförler de tercih etmiyor bunu.
Ama sen kuaföre gidip yapın desen, hemen yaparız derler para kapmak için fakat fiyasko olur.
Turuncu tonları, bakırlar, kızıllar daha rahat ulaşılabilecek renkler.

boyamadığım renk kalmadı şu 5 yıl içinde...

ama şimdi anladım ki kendi saç rengim gibisi yokkk...

bir küllü sarı tonları içimde ukte kaldı onu da biraz yaşım ilerlesin yaparım belki...

şu an kendi rengimi kullanıyorum ....çok memnunum...

Son düzenleme:
Bende pişmanım Ama başka çarem yoktu.Saçlarım 13 yaşımdan beri beyazlıyor ve son 3-5 senedir çoğaldı.Hatta boyadan 1 hafta sonra dipleri hemen beyaz oluyor..Öyle bir sorunun yoksa boyatma.Boyatırsan da profesyonel bir yardımla tenine uygun rengi seç.Fazla değişim yapma.Çünki bir boyadınmı önünü alamıyosun.Neredeyse her gördüğün rengi istiyorsun..

20 yaşındayım ben de 16 yaşımdan 19 yaşıma kadar kızıl, kumral, karamel ve en son koyu kestaneyle bitirdim saç boyamamı. 1,5 yıldır boya kullanmıyorum uçlarda kaldı boyalı saçım. asıl saç rengim kahve/ koyu kahve arası bi şey. tenim beyaz ve ben yine sırf değişiklik olsun ve macera arayışı içinde olduğumdan açık renk denemek istiyorum sen gibi. pişman olacağımı da pek sanmam olmadı yine kestane tonlarıyla son bulur :)) sana tavsiyem ise, saçlarını birden sarıya boyatma yavaş yavaş rengini açtırmayı dene ki gözün alışsın yoksa yadırgarsın bir de kaş rengin koyuysa dikkat et, rengini kırdırmak da fayda var diye düşünsem de kendim de çekinmiyo değilim açıkçası ama koyu kaşa da açık renk saç olmuyor be, bir de beyaz tenliysen bir başka sırıtıyo :)

liseye başladığımda saçımı kumral yapmak istememle başladı çok gür ve belimden hallice uzun saçlarım vardı. 4-5 ayda bir boyardım çok yıpranmamıştı o yüzden ama lise sonda açtırıp bakır yaptırmamla her ay boyadıkça saçım kurudu. pişman olup kurtarmak adına koyuya boyadım ama daha çok pişman oldum çünkü alışıyorsun renge ve sonuç tekrar açtırıp 1 sene sonra bakıra boyattım saçlarımı kestirdim şimdi orta uzunlukta ama saçlarımın bazı bölümleri yandı ve saçlarımın o gürlüğü gitti eski sağlığı yok. Bakıma çok vakit ayırmadım hiç bir zaman şu an öyle kuru saçlarım var ki bir de şu sıralar çok dökülüyor yazın kullanamam diye sarı yaptırdım yine düşük volümle açıldı ama ben dayanamadım yine şimdi bakır yaptırttım şahsi fikrim hiç boyatmaman. Yakında mecburen koyu kestane saçlarıma geri döneceğim. boya saçı pek yıpratmasa da açıcı saçı mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…