Saç Bakım Ürünleri Saciniza hangi yaglari uyguluyorsunuz ?

ela1998

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
249
1
Arkadaslar siz evde saciniza hangi yaglari uyguluyorsunuz ?
Benim sacim cok zayif ince telli ve az :KK43: ..
ne önerirsiniz ? :'(

Son düzenleme:
Ben saçları çok dökülen biri olarak çörekotu yağı ve bademyağı kullanıyorum. Şampuanımın içine de sarmısk rendeliyorum. Küçük küçük saçlarım çıkıyor bebek saçı gibi :KK69:

Sarimsak saci kokutmuyormu ?
badem yagi ve cörek otu yagi var bende daha denemedim ama kullanicam.
sarimsak sürmessem olmazmi ya ? cok pis kokuyor:KK53:

Mecitefendi karişimini kullaniyorm içinde 7-8 yağ karişimi war sanirsam .
ben uzamasi için kullaniyorm sağlkli ollup erken uzasin die yario mu bilmiyorm ama zaten su an bu 4. sürüsüm ve suandada saçlarmda ama kullananlardan duydugum kadari ile beğeniolardi saç çikariomş fln fln

hint yağı - ısırgan otu yağı - badem yağı - sarımsak yağı (vurucu olan bu işte :KK70: )
bu karışımı bu sitede görmüştüm saçı uzattığı iddia ediliyordu pek çözemedim gerçekten etkili mi ne de olsa düzenli kullanmadım :KK70: yarısı bitti yarısı duruyor herşeye rağmen :KK70:

Ben dünden itibaren mecitefendi saç bakım yağına ve biogreen'in sarımsak şampuanına başladım. Dün yıkadığımda dökülen saçımla bugün yıkadığımda dökülen saçım arasında bayağı fark var. Ama daha bu 2. kullanışıım olduğu için pek bir şey söyleyemeyeceğim. Umarım işe yarar

Sarimsak saci kokutmuyormu ?
badem yagi ve cörek otu yagi var bende daha denemedim ama kullanicam.
sarimsak sürmessem olmazmi ya ? cok pis kokuyor:KK53:

Sarımsak kokuyor evet. Ama çok etkili. Ben aynı şampuanın içine menekşe yağı koyuyorum, sarımsak kokusunu bastırsın diye. Bir de koku olayı sadece duşta zaten, yani saç kuruduktan sonra zaten koku olmuyordu. Ben duştaki koku yüzünden şampuanımı atacak duruma geldim, bu yüzden de menekşe yağı koydum

X