Saç Uzatma Yöntemleri Saçınıza bakım yapayım derken saçınızdan olmayın !

ya saçlarım aşırı dökülüodu inanılmaz matlaştı son çare olarak kestirdim kırıkları temizlettim sora brezilya fönü yaptrdım sonunda mükemmel olduuu artık ne maşa nede düzleştirici hiç kullanmadım hemen bakım yapmaya karar werdim ısırqan otu ile saçların olan faydalı bütün yaqları karıştırdım we sampunın içine az miktarı kattım haftada 0.8 mm uzuo bu normal deil mi

ah birde herqün yatmadan önce çok tarıom kuaöferden öqrendim ama kurukken tarama çünkü kırıkları yapıomuş duştayken yani ıslakken tarayabilirsiniz bilqiniz olsun

çok şükür kırıklarım kalmadı buna raqmen saçlarım saqlıqına kavuştu

Son düzenleme:
Ben de saçlarımı 15 yaşımdan 25 yaşıma kadar 10 yıl boyunca platinden kırmızıya, siyahtan mora kadar her renge boyadım, sonra baktım saçlarımın o güzelim dalgaları mahvolmuş yoluk yoluk korkunç bir saç, bir cesaret gidip kısacık kestirdim saçlarımı, uzadıkça gördüm ki ne güzel rengi, ne doğal dalgaları varmış, yıllarca kendi ellerimle saçlarımın katili olmuşum. doğallık gibisi yok, dibi çıktı, rengi soldu, modası geçti dertlerimden kurtuldum, zaten saç doğal olunca, kimyasallardan uzak durunca ve bikaç ayda bir uçlardan 1-2 cm aldırınca kendiliğinden uzuyor

aynen canım. ben de doğalım 4 yıldır. doğal saçlar zaten bakımlı oluyor ve kırılmıyorlar bile. bir de küçük yaşta boyamak, olduğundan büyük görünmek hoş durmuyor. 31 yaşındayım ve 55'ime kadar boyamayacağım saçlarım kendine geldi. bir de kızlar saç boyalarındaki bir kimyasal saçın erken beyazlamasına sebep oluyormuş.internetten araştırabilirsiniz...

Aynı durumdayız cnm. ben de 4 yıldır boyamıyorum saçlarımı, zaten denemediğim renk kalmadı hepsine doydum. iyice beyazlaşana kadar da boyamayı düşünmüyorum. saçlarım şu an hayatımda hiç olmadığı kadar iyi durumda ve naçizane fikrim, hiçbir renk insana kendi saç rengi kadar yakışmıyor

Son düzenleme:
Merhaba hepinize Arkadaşlar.
Ben bu zmana kadar çok ama çok ürürn kullandım.Benim saçıma yarayan oldumu olmadı hiiiiç bilmiyorumO yağlar şampuanlar vs saçıma sürdükçe psikolojim bozuldu. çünkü çok takıntı haline getirmiştim artık.
Ben bişeye inanıyorum Eski insanlarımız yaşlılarımızın saçalrı ne kadar gür ve güzelmiş.
Kına varmış o amanlar tamamen doğal ve şifa diye bilinen .Şimdi ise milyonlarca şey çıkıyo.
Ben 1 senedir boyatmıyorum saçımı.hatta kınaya dönmeyi Düşünüyorum.
Bu yağ vs işe yarasa sanatçıların saçları ellerinde imkan olduğu halde bilirsiniz bakımsız hallerini.
Bence Hİiiççç Uğraşmayın Stresten uzak durun bence bu kadarda saçınızı dert emeyin.
Ben yağ kullanmıyorumuyum Kullanıyorum
Ama uzasın diye değil
Düzleştici kullanıyorum kurutuyo yağ uçlarını toparlıyo hepsi buuu:89:

Saça en çok zararı boya veriyor ben 19 yaşından sonra boya yaptırmaya başladım ve o zamandan beridir saçlarımı uzatamıyorum oysa önceden kısa kestirirdim bi yıl geçmeden upuzun saçlarım olurdu. En sonunda dayanamayıp kaynak yaptırdım onu da 15 gün kullandım rahatsız edici bi şey şimdi saçlarımı kısa halde kestirdim ve çok az boya kaldı saçımda hiç bi bakım yapmıyorum kendi haline bıraktım tabi düzleştiricimi kaldırdım kullanmıyorum ve mümkün olduğunca saçımı saç kurutma makinesi olmadan kendi halinde kurumaya bırakıyorum saçlarım çok yumuşak dört aydır boyamıyorum uzama hızı arttı

bir ara tamamen bıraktım kendi haline ne düzleştirici ne fön ne jöle fakat beyazlarım olduğu için boya vardı .uçlarından kestirdim sürekli.yeterki kendine gelsinler dedim.ama bir işe yaramadı bence çok abartmasmak şartıyla bakım şart ama saçları föndü vs.çok yıpratmamak lazım sonra toparlanmıyor ne badem yağı ne diğerleri bir işe yaramıyor ozaman.

bende boyadan sikayet edenlerdenim sanirim..
saclarimi kahve tonlarina boyadigim zamanlarda herhangi bi bozukluk hissetmiodum fakat ne zman rengini acmaya kalktim ondan sonra olan oldu..
seyreldiler ve uzatmak imkansiz oldu dalgasi deisti bozuldu tobe estafurulla deisik bisey oldu ole
kuru maya cok fazla besleyici degere sahipmis sac icin die duydum onu ilik sutte icmeyi deniycem.
deneyen arkadaslar varsa sonuclarini bizimle paylasabilirmi lutfen simdiden tesekkur ederim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…