Saç Uzatma Yöntemleri Saçınıza bakım yapayım derken saçınızdan olmayın !

Ben saçım uzasın diye sinamekili, badem yağlı, bemiksli karışımdan yaptım 5 kez saçlarımı her gün sarımsak karıştırılmış şampunla yıkadım.

Her banyoda saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Moralim bozuldu. Zaten seyrek iyice azaldığını düşündüm.

Şimdi hiçbirşey yapmıyorum.
Beyazlar aldı başını gidiyor ama boyamıyorum

Bence dengeli beslenince, yeterli vitaminleri alınca saçlar beslenecektir diye düşünüyorum.

aynen canım..artık kendi halinde benimkiler de ..ne isterlerse yapsınlar ,ister uzasınlar ister uzamasınlar..keyifleri bilir

Anladım canımm hayırlısıyla çabucak uzar inş saçlarınn =) Sıkma tabi canını ya can sıkılcak şey mi yahuu :)

Saçlarımı uzatmak için 2 sene boyunca yağlar turplu sular yaptm neler neler yapmadm sarımsaklı sampuanlar vs.Saçım boneli uyudum birde sabahn 6 snda kalkıp duş aldm okula gttiğimi bilirim kaç kez.Sonra saçımı sarı yaptm dip boyalrdnm kurtlmak için siyh yaptm olmadı yine yakşmamştı.Sonrada kendi rengme boyadm ve şu anda saç rengimi çok sewiyorum doğallık gibisi yok Allah hepimizi özene bözene yaratmş niye beğenmiyorsak artık.En güzli doğallık.Biz kadınlar değişikliği çok seweriz ama güzelliğimizi bozuyr bu değişiklkde farkında bile değiliz.Herkesin farkında olması dişeğiyle...

herkes bişi demi az önce girdim içeri dışardki neredeyse bütün kızların saçalrı upuzun ben hep topluyrm açmak istemyrm saçlarımı bu durumda moralimi çok bozuyorrr hemde cokkk

doğruu yooluu bulduysann nee mutluu sanaa canımm :)

çok haklısın tatlım..

herkes bişi demi az önce girdim içeri dışardki neredeyse bütün kızların saçalrı upuzun ben hep topluyrm açmak istemyrm saçlarımı bu durumda moralimi çok bozuyorrr hemde cokkk

sıkma canını tatlım..seninkiler de uzar yakında..
ben toplanacak uzunluğa gelse ona da razıyım yani

en kısa zamnada gelir inşallah canım :)

insallah kuzum ya uzasınlar artık millet nasıl uzatıytıyor anlamıyorum ben wallahi 4 senedir uzatamadm şu saçlarımı ya kızlar ben hiç sarımsak yemem yani yemem yiyemiyrm acaba ezip yutsam uzamada etki edermi ben eder diye düşünmekteym ama bilmiyrm

bende merak ettim canim, hangi yaglari kullaniyosun ?
ben zeytin yagi, bebe yagi ve hint yagi kullaniyorum.. yakinda basladim, ins. bende faydasini gorurum.

ben saç dibi ve saç uçlari için ayri yaglar kullaniyorum. saç diplerim için hint badem susam ceviz ve isirgan kullaniyorum saç uçlarim içinde oriflame in spa bakim yagi ve bebe yagini aci badem sutu ve bi kaç damla gliserinle karistirip dipleri hariç her yerine suruyorum

Yağlı bakımların saç dökmesi gayet normal, çünkü kullandığımız yağlar kafa derisindeki kan dolaşımını hızlandırdığı için saç köklerini uyarır, bu esnada miyadı dolmuş olan saçlar hızla atılır ve yerine 28 gün sonra bebek saçlar çıkmaya başlar...Dökülme oranı sizin o sırada miyadı dolmuş saç sayınıza bağlıdır yani burada tehlikeli bir durum söz konusu değil aslında, normalde belki 1 ay içerisinde parça parça dökülecek olan saçların dökümü hızlanıyor ve toplu halde dökülüyorlar hepsi bu...Eğer kafa derisine uygun yağlar kullanıyorsanız bu dökülmenin ardından gürleşen ve daha hızlı uzayan saçlar görmeniz kaçınılmaz ama günde 100 tel dökülmenin normal olduğunu kabul edemeyen ve evhamlı bir tipseniz bir anda banyodan sonra avucunuzda gördüğünüz 200 tel saç kel kalacağınızı sanmanıza sebep olabilir...Durum bundan ibaret kızlar...Ben yağ bakımlarına devam ediyorum, saç dökülmem hemen hemen yok gibi, günde en fazla 2-3 tel dökülüyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…