• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇINI SİYAH BOYAYANLAR!

Tilbe_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
888
1.618
133
Saçlarını siyaha boyayanlara bi sorum olcaktı siyah hemen akar mı beyaz tenliyim saçlarımı siyaha boyamak istiyorum ama kararsız kaldm kaşlarım siyah değil kendi saç rengimde kumral gibi ama şuan boya var. koyu kumrala mı boyasam yoksa kestane gibi bi renge mi fikirlerinize ihtiyacım var kızlaar :)

boya gitsin, beyaz tende harika durur siyah saç, beğenmezsen kuaföre gider kusturma yaptırırısın. bi de pembe allık kullanırsan ohhh : )

Teşekkürler canım saçımı en son boyattım bi alt rengimden dolayı aktıkça saçım 4 renk oldu kahvede yapsam başka renkte yapsam kurtulmam zor o yüzden siyah son çare :) ben bi de sürekli sıkılan birisi değilim :) o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum boyama konusunda :)

siyah değil de en koyu kahve tonuna boyayın. siyah çok yapay duruyor. koyu kahve de zaten siyah kadar koyu duruyor neredeyse, ama daha doğal duruyor.

Önerini dikkate aldım canım henüz karar veremiyorumm amaa :)

Önerini dikkate aldım canım henüz karar veremiyorumm amaa :)

bence ilk olarak koyu kahveye boyayın. baktınız rengi çok beğendiniz, o koyuluğa gözünüz alıştı, içinizde de siyaha boyama isteği hala varsa, sonra siyaha boyayın derim. bir anda siyaha boyamak çok radikal bir değişiklik. kömür karası olacak saçlarınız (hatta saç deriniz). beğenmeyebilirsiniz de o koyuluğu. sonra siyahtan dönmek zor.

biliyorum canım çok fazla boyamam meraklısı da değilimdir aslında ben :) doğru söylüyosun ayrıca bende öyle düşünmüştüm ama birden karar almayı çok seviyorumm nedense :D fazla cesaret var sanırım :)

Dönmek isterseniz siyahtan saclarinizin sagligi söz konusu hem de ciddi derecede. Ben siyahtan dönmeye kalktim ve sacim 7aydir toparlanmiyor.

Oriyel mi kullanmıştın canım

[QUOTortak kerininyarenii, post: 37331087, member: 626250"]Oriyel mi kullanmıştın canım[/QUOTE]
Evet oryal kullandimm.. :KK14:

Ya aslında benim düğünde var ya şimdi bi yakınım bana sende çok güzel durur dedi o zamandan bu zamana aklımda :) Siyah da siyah.. vazgeçmek için başka bi sebebim olması lazım ki vazgeçeyiim :) ama olmuyor :D

Bunu göze aldımm :) Sarı istersem mi dönüşü zor canım onun dışında diyelim açık bi kahve tonu begendim kızıla yakın orta tonda boyasam hiç mi tutmaz :KK64:

Back
X