• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçını seven okusun

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
kızlar bioxin sampuan ve serum aldım sac dokulmem dursun dıye. ınternette heryerde bıoxının sacları cooooook doktugunu yazıyodu ama ınanmadım deneyım dedım. saclarım avuc avuc dokuluyo bıoxın sayesındeeeeeeeeeeeeeee. :43::43::43::43:aman ha kızlar sız bu tuzaga dusmeyın

Ben dün eczaneye gittim. Burada herkesin saçları çok dökülüyor. İyi bir şampuan alayım dedim. Bana eczacı sebamedi önerdi bende kullandım dedi. Yıkayınca saç derin karıncalanıyor kiminde dedi hatta yüzünde kızarıklık oluyor değdiyi yerde kan dolaşımını hızlandırıyormuş. Dedim bioxin nasıl. Tavsiye etmem onuda kullandım çok sert yapıyor faydasını görmedim dedi. Bioxin set halinde satılsın diye 1 tanesi saçları maf ediyormuş. İşte şampuan kötü geldi o zaman , ampulunu, kremini, losyonunu kullanmanız ggerek diyormuş yetkilileri yani tamamen para tuzağı. Sebamedi ben bebeğin için kullanıyordum en azındna bildik marka dedim. güzel yorumlar okudum nettende motive oldum. Birde bir ilaç verdi bana başlık açıp buraya bahsettim. Bir ingiliz kızın blogunda okudum. kullanıp çok memnun haldığını o ilacın. Kız deli gibi bağırma istiyorum bu hap gördüğüm en iyi şey diye yazıyordu. Çok sevindim. Artık market şampuanı kullanmak yok. Devam edebilidğim sürece bunları kullanmaya devam ;)

Kızlar selam :))

Ben de Bioxin almıştım, saçlarım çok dökülüyordu ve cansızlaşmıştı, hatta eczacı 3'lü seti var daha uygun demişti. Yok önce bir deneyeyim memnun kalırsam setini alırım demiştim. İyiki de öyle demişim. Nasıl döktüğünü anlatamam, anneme bir de sen dene belki sen de işe yarar dedim, kadıncağızın saçlarını da döktü, hatta belki etkisini hemen göremeyiz diye 2-3 hafta düzenli kullandım, ama bir önceki şampuandan daha çok döktüğünü farkettim. Ben de bıraktım doğal olarak.

Belki herkes de aynı etkiyi yapmıyordur, ama yazayım ben de dedim.

Kızlar selam :))

Ben de Bioxin almıştım, saçlarım çok dökülüyordu ve cansızlaşmıştı, hatta eczacı 3'lü seti var daha uygun demişti. Yok önce bir deneyeyim memnun kalırsam setini alırım demiştim. İyiki de öyle demişim. Nasıl döktüğünü anlatamam, anneme bir de sen dene belki sen de işe yarar dedim, kadıncağızın saçlarını da döktü, hatta belki etkisini hemen göremeyiz diye 2-3 hafta düzenli kullandım, ama bir önceki şampuandan daha çok döktüğünü farkettim. Ben de bıraktım doğal olarak.

Belki herkes de aynı etkiyi yapmıyordur, ama yazayım ben de dedim.

inanamıyorum yaaa herkesın sacını dokmus....nasıl bı urun bu boyle...sımdı napıyım sampuanı ve serumu duruyo hala bıtmedı:43:

Ya belki cansız zayıf saçları döküyordur. Çünkü ben revigenin saç kremini almıştım ordaki kadın bana ilk başta geçici bi dökme yapabilir. Ama sonra geçer demişti.

Ya belki cansız zayıf saçları döküyordur. Çünkü ben revigenin saç kremini almıştım ordaki kadın bana ilk başta geçici bi dökme yapabilir. Ama sonra geçer demişti.

valla canım ınternette 1 haftadır yorum okuyorum.herkees aynı seyı dıyo. hatta 8 ay kullananlar bıle dokulme devam ettı yazmıs

kizlaaaaaaaaaaar sakinn almayin, benim gorumcemin iki tel saci vardi yana yakila saclarini dolgunlastiracak dokulmesini onliyecek bir sampuan aradi ve bunu aldi kizin saclari iyice dokuldu...

Bende denedim belki ona yaramamistir diye benimkinide doktu ne zaman ellerimi sacima atsam tomar tomar sac geliyordu elime!!!

Yemek yaparken butun dikkatime ragmen sac kili girecek yemeklere filan diye ödüm kopuyordu o derece yaniiii

kizlaaaaaaaaaaar sakinn almayin, benim gorumcemin iki tel saci vardi yana yakila saclarini dolgunlastiracak dokulmesini onliyecek bir sampuan aradi ve bunu aldi kizin saclari iyice dokuldu...

Bende denedim belki ona yaramamistir diye benimkinide doktu ne zaman ellerimi sacima atsam tomar tomar sac geliyordu elime!!!

Yemek yaparken butun dikkatime ragmen sac kili girecek yemeklere filan diye ödüm kopuyordu o derece yaniiii

ya butun ınternet aynı seyı soyluyo.nolcak aldıgım sampuan ve serumlar

bendede saş dökülmesi var saçlarım seyrek ince telli ve kuru. Bende kanızlık vitamin eksikliği ve tiroid var saçımın dökülme sebepleridir kendilerii... Ben bıoxcın i erkekler bıoblası bayanlar kullanıyor diye biliyordum onun için 2 sene önce bıoblas almıştım hala kullanıyorum... Saç kremi ve sam maskesi sürdüğümde felaket dökülüyor ama şampuandan memnunum

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız

Back