- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
- Konu Sahibi ozgeozge1907
-
Eki Görüntüle 273871
yardımlarınızı bekliyorumm[/QUOT
Ben uzun bir süre gölge kullanmıştım.Öyle uzun sürmüştü ki artık sarıya dönmek üzereydi tamamen saçım.Sonra kumral değil ama karamel denedim.Çok memnunum.Çevremdekiler de sarıya oranla daha çok beğendiler.
benim şuan saçlarım üstteki resimdeki gibi sarı aralarında da turunculuk var.hatta diplerim geldi.Hangi numara ve markayla boyasam bilmiyorum???[/QUOT
Aslında dönüş yapacağın renk kumral olduğu için avantajlısın.Çünkü anladığım kadarıyla su anki saç tonun kumralla kapanabilecek durumda.Örneğin kızıldan filan sarıya geçiş profosyönel bakım gerektiriyor.Diplerinin ne durumda olduğu da önemli ama.Esas saç rengin ne canım?Yani siyaha yakın ya da koyu kestane filansa kumralın kapatıcılığı azalır.Şöyle bir tablo çıkar karşına.Diplerin muhtemelen koyu ise oldukları gibi kalır,sarı bölgeler tam rengini alır kumralın,turunculuklar da bakır kızıla dönüşür.Rengarek bir durum yani.Ayrıca kendin boyayacaksan şunu da unutma,boyayı bekletme sürene ve sarı bölgelerin yoğunluğuna göre yeni rengin oturması değişiklik gösterir.
şimdiden tırsttım ya boyamasam mı hiç.Yada ilk başta daha koyu bi renge boyasam kahve gibi sonra kumrala döndürebilirmiyim.Canm şuan saç diplerim koyu kestane yani siyaha yakın.Ayrıca sarıların içinde turunculukta var yani turuncuya dönük sarı
turunculuk olan yerler..7 numara kumrala boyadığınızda alttan turunculuk belli olacaktır..hepsi sarı olsa daha iyiyidi..ilk boyama iyi olmasa bile ikinci boyamada kumral yakalardınız...benim saçlarım bakırdı kumrala dönmek için 3 dafa açtım turunculuklar alttan beli oluyordu boyadığımda..ya açacaksınız bir defa yada kumral gibi soğuk renklere değilde..sıcak renklere yöneleceksiniz..Eki Görüntüle 273884 Eki Görüntüle 273883 örneğin eklediğim renkler sıcak renkler..şu anki saçınızla uyum sağlar
kumral saçı elde etmek çok zor daha önce işlem görmüş saçta doğal saç renginiz olsa farklı olurdu..hmmm peki 1.resimdeki boyayla boyasam üstüne kumral boyasam olmazmı.Bu işin hiç oluru yokmu 2. 3. boyamada saçımı kumrala döndürmenin
bence iyi bir sonuç çımaz.. gerçi fındık kabuğunda problem olmaz açık fındık kabuğu koyu altın sarısı olur..ama kumralda yeşillik olabilir..kumral soğuk renk ,altın sarısı sıcak renk..fındık kabuğuda sıcak renk..Fındık kabuğu veya kumral gibi renklerle altın sarısını karıştırsak yeşillik olurmu acaba fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?