Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını sarıdan kumrala döndüren hiç mi yok?

benim şuan saçlarım üstteki resimdeki gibi sarı aralarında da turunculuk var.hatta diplerim geldi.Hangi numara ve markayla boyasam bilmiyorum???

Tamam soruyu simdi gordum. Turunculuk olmasi bilakis iyi cunku sapsari saci kumrala boyarsaniz yesil olur. Benimki normal sari oldugundan, ben once koyu altin sarisina boyamistim. Biraz turunculuk katti. Sonra acik kumrala boyadim. Numarasini hatirlamiyorum ama bulurum. Eger sizin turunculuk coksa acik kullu kumral da deneyebilirsiniz ama sari olan yerler yesil olur ona gore ( ben bunlarin hepsini loreal ile yaptim bu arada baska marka kullanmiyorum.

şimdiden tırsttım ya boyamasam mı hiç.Yada ilk başta daha koyu bi renge boyasam kahve gibi sonra kumrala döndürebilirmiyim.Canm şuan saç diplerim koyu kestane yani siyaha yakın.Ayrıca sarıların içinde turunculukta var yani turuncuya dönük sarı

Anladım.kendin boyama konusunda durum zorunluluk arz ediyorsa kumral yerine fındık kabuğu ya da kızıl kestane denemen daha iyi bir sonuş getirir bence.Çünkü renk armonisinden kurtulmuş olursun.Boyayı saçında kullanma talimatının elverdiği en uzun süreyle bekletip sonra yıkamalısın.Yaklaşık yarım saat kadar bir süre olması gerekli.Marka olarak koleston'u tavsiye ederim.Garnieer'den uzak dur.Tecrübeyle sabir inan sonuçYani şöyle söyleyeyim,kutu üzerindeki rekten çok daha koyu oluyor bu markanın verdiği sonuç.Yalnız eninde sonunda illaki kumrala dönmek isterim diyorsan ve maddi açıdan bbuna biraz kaynak ayırma imkanın varsa kuaföre git derim.O zaman hayal kırıklığına uğramamış olursun.Bitkisel boya yapmak isteyeceklerdir ilk önce.Ama fiyatı normal boyaya göre pahalı oluyor.Bu yüzden dediklerine kanma.Saçın fazla yıpranmış değilse şu an,normal boya da iyi gelir.

turunculuk olan yerler..7 numara kumrala boyadığınızda alttan turunculuk belli olacaktır..hepsi sarı olsa daha iyiyidi..ilk boyama iyi olmasa bile ikinci boyamada kumral yakalardınız...benim saçlarım bakırdı kumrala dönmek için 3 dafa açtım turunculuklar alttan beli oluyordu boyadığımda..ya açacaksınız bir defa yada kumral gibi soğuk renklere değilde..sıcak renklere yöneleceksiniz..Eki Görüntüle 273884 örneğin eklediğim renkler sıcak renkler..şu anki saçınızla uyum sağlar

hmmm peki 1.resimdeki boyayla boyasam üstüne kumral boyasam olmazmı.Bu işin hiç oluru yokmu 2. 3. boyamada saçımı kumrala döndürmenin

hmmm peki 1.resimdeki boyayla boyasam üstüne kumral boyasam olmazmı.Bu işin hiç oluru yokmu 2. 3. boyamada saçımı kumrala döndürmenin
kumral saçı elde etmek çok zor daha önce işlem görmüş saçta doğal saç renginiz olsa farklı olurdu..
açmadan olmaz kesinlikle..

diyelimki açtınız sonra kumrala boyadınız ilk boyamada yine tam oturmaz renk ikinci de oturur ancak..oda küllü rengi asla denemeyin ben denedim yeşil artı turuncu oldu ve tekrar açmak zorunda kaldım..

peki teşekkürler.başka bir arkadaş bitüp küllü kumralla normal kumralı karıştır olur dedi de .demek ki olmuyo siz denediyseniz

Fındık kabuğu veya kumral gibi renklerle altın sarısını karıştırsak yeşillik olurmu acaba fikri olan varmı?

ben yaptım o işi palette 6 ile. ilk boyadığımda gözüme değişik geldi hoşumada gitti. kızıllık oldu. ama bir ay sonra ikinci boyamamda resmen kırmızı oldu. zarzor üç hafta kullandım sonra koleston tüp boya aldım: 1 tüp 8.1 ile yarım tüp 7.1 karıştırdım boyadımda anca kurtuldum o kırmızıdan derken o da zamanla yıkadıkça bakırlaşma yaptı. ama yıkadıkça o da aktı şimdi daha iyi. köpük 9.1 koleston aldım bi dahakine onla boyayacağım. aslında koyultmadan değiştirsen rengini... çok samimiyim bak. hele palette delüx kutudakiyle alakasız. gerçek rengi o eski kutusuna bakarsan görürsün; kırmızı resmen, ben sonradan farkettim.

Fındık kabuğu veya kumral gibi renklerle altın sarısını karıştırsak yeşillik olurmu acaba fikri olan varmı?
bence iyi bir sonuç çımaz.. gerçi fındık kabuğunda problem olmaz açık fındık kabuğu koyu altın sarısı olur..ama kumralda yeşillik olabilir..kumral soğuk renk ,altın sarısı sıcak renk..fındık kabuğuda sıcak renk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…