• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını koyu kahveden bal rengine çevirenler

fatalcharm

Live Love Laugh
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
575
725
303
İstanbul
İyi günler kızlar, başka konulara da yazdım aslında ama cevap alamayınca konu açayım dedim. saçlarım koyu kestane boya yok doğal kendi rengi. Gözlerim bal rengi, tenim beyaz. Daha önce saçıma boya uyguladığım, açtığım,vs çok oldu ama bikaç sene önce bıraktım bu işleri doğal rengime döneyim dedim. Ama çok sıkıldım bu renkten. Çok koyu geldi bana.Saçlarımı bu resimdeki esra erolun saçından yapmak istiyorum. Forumda esra erolun saç rengiyle ilgili başlıklar gördüm ama tam kesin bilgiye ulaşamadım. Açıkçası emin olmadan da saçlarımı yıpratmak istemiyorum boşuna. Daha önce kuaföre saçımı boyatmak için gitmedim hiç hep kendim boyadım bu yüzden kuaförlere de pek güvenemiyorum açıkçası.deneyimli arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 115
  • $image.jpg
    $image.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $image.jpg
    $image.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 110
  • $image.jpg
    $image.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 97
  • $image.jpg
    $image.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 79
Benim saçlarım koyu kahveden hemen hemen bu renge açıldı. Ama kendim yapmadım. Kuaförde yaptırdım. Açma işlemi yapıldı.. ve saçlarım yıprandı..
Açma işlemi yapılmadan bu renge dönmek sanırım mümkün değil... :(

Benim saçlarım koyu kahveden hemen hemen bu renge açıldı. Ama kendim yapmadım. Kuaförde yaptırdım. Açma işlemi yapıldı.. ve saçlarım yıprandı..
Açma işlemi yapılmadan bu renge dönmek sanırım mümkün değil... :(

Sağol canım, benim saçımı daha önce açmışlığım var aslında.. serum,maske, saç kremi, yağ karışımları falan uyguluyorum yıpranmayı geçiriyor biraz.. yine açmayı göze aldım ama üstüne neyle hangi boyayla boyayacagımı bulamadım. Loreal majirelde uygun renkler var gibi bi onlara bakıcam.

Back