sakın yapma ha kına yaptınmı üzerine boya tutmuyor eğer bakır kızıl istiyosan boyaylada olur arkadaşım ama sen gençsin tarçın bakır yada syoss 8.7 yap altın karamel yap ama sakın kına yapma o saç ne boyanır nede kuaför bile açamıyor kınalı saçı yapan herkes pişman hele hele hint kınası o kadar saça zararlı ki siyah hint kınasından saçı dökülen arkadaşım var şimdi türlü türlü bakım yapıyor saçına ama gelirmi geri dökülen saç bidaha gelmez yerine yapma canım boşver kınayı saçını mahvedersinArkadaşlar saçlarım boya ve kahverengi sayyılır biraz daha açığı işte kınayla boyasam nasıl bir renk olur acaba ???
yeşil kına kullanıcam boya tutmaması sorun değil dediğim gibi olduğu gibi mi sürücem saçıma zeytinyağı limon vs mi katmam gerekiyor
yeşil kına kullanıcam boya tutmaması sorun değil dediğim gibi olduğu gibi mi sürücem saçıma zeytinyağı limon vs mi katmam gerekiyor
kınanın patlıcan moru rengi vermesi için ne yapmak gerek?
yada mor renk veren kına satılıyor mu?
sanki öyle duymuştum
ben sakın yapma derim bnm de çikolata kahve saçlarım kına yüzünden mahfoldu. lush markanın coco rouge rengi kınasını almıştım bir avm den. 1 cm diplerim kestane tüm saçım ise çikolata kahve boya idi. nasıl olacak diye heyecandan resim bile çektim. Yapması hiç kolay değil. ablam yardım ettiği halde saça sürer sürmez kazık gibi oluyor saç. boya gibi uygulaması kolay değil. sağa sola bulaşıyor. streçle sardığım ve oturarak beklediğim halde yağ içinde kaldım . akıp durdu. 5 bucuk saat sonra yıkadım okadar zahmetin üzerine ben müthiş olacak diye beklerken. bakın ne oldu. iğreeeeeeeeçççç. saçım saman gibi yanmış gibi kupkuru cansız sert oldu biryana renkkk iseben mi beceremedim dicem ama annemin saçını yıllardır ben boyarım kendi saçımıda aradabir boyarım. talimata uygun yaptım. lütfen yardım edin kızlarr bunun üzerine saç boyası tutmazmış ne yapıcam ben uçlar açık çilolata tepem kıpkırmızı dipleri ise koyu kızıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?