- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
canımm ilk defa sarı saçlarımı özlemedim,4 ay oldu ve hala pişman olmadımbayanssulusmile
çikolata kahve koyu bir renk ama bizim zeminlerimiz çok açık olduğu için kısa sürede akıyor
yani şöyle düşün kahve köpüğüne direk boyasan epey açık olur,hatta bir kaç boyama gerekir,ama çikolata kahveye boyandığında zemini hazırlıyorsun ve 2.boyamada kahve köpüğü gayet güzel tutuyor tatlımopuyorumnanaktan
Ben de Palette kahve köpüğü kullanıyorum.Çok memnunum.İlk boyanınca koyu ouyor ama açıldıkça güzelleşiyor.Bir dahakine Vitalin kahve köpüğünü yapıcam saçlarıma.O daha açıkmış sanırım.Bal köpüğüne doğru gidiyorum bakalım nasıl olacak:)))
canım rengin adını bende tam bilmiyorum ki:)) açık fındık kabuğu, karamel yada ne bileyim öyle tahmin ettim baştanya arkadaşlar cansın özyosunun saç rengi nedir acaba resim burda var ama ekleyemedim bende karamel istiyorum ama kararsızlar kervanındanım bu bayanın ki gibi açık renk istiyorum tarçınlı resim eklemişsin sen biliyo musun canım rengin adını :)
peki canım hangi renk üzerine boyadın ve bu rengi tutturabildin?kaydirigubbakcemile PALETTE KAHVE KÖPÜĞÜ rengini kullanıyorum 2 ayda bır bır kutu alıp sadece dip boyası yapıyorum kaydirigubbakcemile resımlerdekı ısık durumunuda göz önünde bulundurursan sevınırım .
Ben de Palette kahve köpüğü kullanıyorum.Çok memnunum.İlk boyanınca koyu ouyor ama açıldıkça güzelleşiyor.Bir dahakine Vitalin kahve köpüğünü yapıcam saçlarıma.O daha açıkmış sanırım.Bal köpüğüne doğru gidiyorum bakalım nasıl olacak:)))
canım bnde karamel kullandım uzunca bi süre resmimi ekliyim begenirsen yardımcı olurum
canım çokk güzel bir renk. Nasıl elde ettin ve saç rengin neydi boyamadan önce?
benim şu anda saç rengim sarı ama 2 parmak kadar dip gelmiş durumda diplerimde açık kumral. Yardımcı olursan süper olur. Yarın boya almaya gitcemeyvahedigeldismile
Aklımda fındık kabuğu + kahve köpüğü karışımı var şimdilik
canım rengin adını bende tam bilmiyorum ki:)) açık fındık kabuğu, karamel yada ne bileyim öyle tahmin ettim baştan
peki canım hangi renk üzerine boyadın ve bu rengi tutturabildin?
canım sana da sorcam aynı şeyi. kahve köpüğünü hangi rengin üzerine boyadın? yani saç rengin neydi boyamadan önce?
bende palette kahve köpüğü boyuyorum ama koyu olmuyo her gören markasını soruyo bayılıyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?