• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçını karamele boyayanlar resimlerini ekliyebilirlermi..:)

buğday tenliye hangisi daha çok yakışırr

• karamel

OY: 38 53,5%
  • açık sarı

OY: 9 12,7%
  • küllü kumral

OY: 13 18,3%
  • kızıl

OY: 5 7,0%
  • siyah

OY: 6 8,5%

• Ankete Katılan
    71

tuqcee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
139
0
96
İstanbul
kzlar resmlernzi bkliorum vee boya marka ve numasını tabikide...:)) :asigim:

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us
resmı tıklarsan buyuyor :) benım boyam colorx 7numarasıyla 8.1 ını karıstırıyorum

slm canım benim de saçım omuzlarımda saç kesimin çok güzel kuaföre ne deyip de kestirdin bir de her gün düzleştirici kullanıyor musun.Ben senin dediğin markayı bulamadım saçım küllü kumral gibi garip bir renk buğday tenliyim ama açık buğday loreal resital in 6.23 numarasını aldım hiç kullanan gördün mü .karamel olarak kızıl olsun istemiyorum.kolestonun naturalinde kumral karamel var ama kararsız kaldım

yha ben esmerim bnde karamel istiyorum yakışır mı sizce arkadaşlar

slm canım benim de saçım omuzlarımda saç kesimin çok güzel kuaföre ne deyip de kestirdin bir de her gün düzleştirici kullanıyor musun.Ben senin dediğin markayı bulamadım saçım küllü kumral gibi garip bir renk buğday tenliyim ama açık buğday loreal resital in 6.23 numarasını aldım hiç kullanan gördün mü .karamel olarak kızıl olsun istemiyorum.kolestonun naturalinde kumral karamel var ama kararsız kaldım
canım benım saclarım bob modelı, arkası kısa onlere dogru uzayarak gelıyor. kuafore boyle dedım arkaları kısa onelrı uzun ıstıyorum dedım, o zamanlar adının bob modelı oldugunu bılmıyodum:) hergun duzlestırmıyorum, ama bu model duzlestırmeden ya da masa yapmadan guzel olmuyor, ben yıkadıktan sonra duzlestırıyorum bı dahakı yıkamama kadar kalıyor, arkası tam ıstedıgım gıbı degıl duzlestırınce cok hoz gorunmuyor bıdahakı kısalttırmama uclarını ınceltın dıyecegım. colorx bulamadın sanırım colormax dıyede gecıyor kozmetıkcılerde bulunuyor aslında, 6 numaralı boyaları tavsıye etmem cunku 6yla baslayanalr kahve tonlarıdır adı karamel desede, ve mutlaka kızıl cıkar, sana tup boya kullanmanı tavsıye ederım farmacolor da var kızıllık ıstemıyosan mutlaka kullu bır renkle karıstır ıkı renk al yanı, ben oyle yapıyorum

100 msj olmadığı için resim ekleyemedim
altın parıltılı toffe ile boyuyorum 3seferdir..

100 msj olmadığı için resim ekleyemedim
altın parıltılı toffe ile boyuyorum 3seferdir..

Canım 100 msj olmasına gerek yok.Cevap yazdığın bölümde gelişmiş cevap kısmına geç.Sonra yukarıda gülen surat var ya bir tane,onun yanındaki eklentiler menüsüne tıklayarak ekleyebilirsin.Umarım anlatabilmişimdir.

$efff.jpg

umarım doğru yüklemişimdir..bu da benim saçımmkaydirigubbakcemile3

ayşe öncelikle maşallah demek istiyorum saçının rengi mükemmel. Benim merak ettiğim ilk boyamaya başladığında taban rengin neydi? Şu an benim saçım kızıl kahve, kuaförlerden illallah dedim ne yapsam kurtulamıyorum kızıllıktan ve oryelle açtırıp zarar vermek de istemiyorum acaba tutar mı ki ya?? Bunlar saçımın şu an ki hali benneyaptımki

Eklentiler

• $P6280019.jpg
    $P6280019.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 159
  • $P6280020.jpg
    $P6280020.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 151
ayşe öncelikle maşallah demek istiyorum saçının rengi mükemmel. Benim merak ettiğim ilk boyamaya başladığında taban rengin neydi? Şu an benim saçım kızıl kahve, kuaförlerden illallah dedim ne yapsam kurtulamıyorum kızıllıktan ve oryelle açtırıp zarar vermek de istemiyorum acaba tutar mı ki ya?? Bunlar saçımın şu an ki hali benneyaptımki[/QU
canım sac rengım karmakarısıktı tekrar uzun uzun anlatmayayım bununla ılgılı konu acmıstım oradan bak lınk vereyım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-istedigim-sac-rengine-ulastim-kestirdim.html
kafana takılan bısey olursa tekrar cevaplarım sacımın en son halını bırıncı sayfada eklemıstım zaten , benım konudakıelrde bıraz daha koyu, kendı konumdakı boyamanın ustune bı kez daha boyadım ve buraya ekledıgım gıbı oldu

Back