Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını karamele boyayanlar bi bakın lütfen!

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
96
Yer
İzmir
Kızlar ben saçımı kahveden açıp küllü kumrala boyadım,fakat üstü açık altı da daha koyu olmasının yanında,karamele benzer turuncu oldu,üstelik ilk yıkamada akmaya başladı,bana akmayan ,karameli güzel olan bir boya markası tavsiye edermisiniz?

Cnm ben saçlarımı karamel yaptırmak için kuaföre gittim, bi baktım kıpkırmızı oldu. Ama 1-2 yıkama sonra çok tatlı bir karamel çıktı ortaya. Sana tavsiyem saçını kumral bakıra boyatman. İlk çıkan renge aldırma yıkadıktan sonra herkes saç rengini soracak. :nazar:

Ben kuaföre gitmeyi sevmem,hep kendim boyarım,bana güzel karameli olan bir boya markası söylermisiniz?

ben saçımı aşk alevine balyaj yaptırmıştım şimdi aktı ara ara bakır rengine döndü ben karamel rengine boyamak istiyorum banada olurmu tavsiye ettiğiniz marka ve renkteki boya birde ben esmerim yakışırmı acaba???

evde hazırlanan hazır boyalarda gayet güzel ben genelde onlarla boyamayı tercih ediyorum.

Saçımı boyadım,palette karamel ile çok memnun kaldım,ilgileriniz için teşekkürler.

ya kızlar bnde boyucam ama ilk boyadığınız zaman açık khve gibi mi oluo palette karameli boyadığınızda..:( cvplarsınz çok svinirm.. :kedi:

karamele boyayanlar resim koyabilirmisiniz ...açık karamel özellikle nasıl bir renk ??

Back