- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
resimdeki son saç rengi için;
koyu karamel ve kahve köpüğü renginin oranlarını 2:1 olarak katarsak aynı rengin tutucağını düşünüyorum
Renk güzelmiş güle güle kullan canım :)
çok beğendim saç rengimi.bende saçımı bakır doreden karamele çevirmek için bayram öncesi kuaförde açtırdım saçımı çok açtı ve üstüne karamelde vurunca saçım koyu sarı oldu ve derimde küçük yanıklar oluştu.kıyamet kopardım o ayrı mesele de saçımıda düzeltmsine izin vermedim çünkü dinlenmeye ihtiyacı vardı şimdi bu haftasonu gidicem bakalım istediğim karameli tutturabilecekmiyim bide o var yani...benim dediğim renk senin saç rengin işte veya 1 ton açığı ...
ya çok hoş olmuş canım çok begendim..benim saçım kendi rengi kumral sadece uçlarda kalan hafif sarı var.. sence bu tonu nasıl elde edebilirim.
çok beğendim saç rengimi.bende saçımı bakır doreden karamele çevirmek için bayram öncesi kuaförde açtırdım saçımı çok açtı ve üstüne karamelde vurunca saçım koyu sarı oldu ve derimde küçük yanıklar oluştu.kıyamet kopardım o ayrı mesele de saçımıda düzeltmsine izin vermedim çünkü dinlenmeye ihtiyacı vardı şimdi bu haftasonu gidicem bakalım istediğim karameli tutturabilecekmiyim bide o var yani...benim dediğim renk senin saç rengin işte veya 1 ton açığı ...
çok açık sayılmaz canım sanırım resim ekleyemiyorum yoksa gösterirdim.. ben söle düşündüm kumral bakır ile bal köpüğü gibi bi rengi karıştırsam bu rengi http://img210.imageshack.us/img210/4521/dddsn3.jpg yada senin ki gibi yada ortalama bu tonlarda bi renk elde edebilrmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?