• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçını karamele boyamak isteyenler

Tarcinli_Kurabiye

Esta Piti Piti :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
1.512
6
116
İstanbul
Hanımlarr, nihayet karamel uğraşlarım son bulmuş durumda. belki bilenlerininz yada hatırlayanlarınız vardır, uzunca bir süre sarıdan yıpranmış saçlarımı karamele boyamak istiyordum, boyamıştım ve bir türlü istediğim rengi bulamamıştım..Nihayet tutturabildim. Saçını karamele boyamak isteyen varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım kızlar.
Ben sarı saçımın üzerine ilk önce kahve köpüğü ile karamel karıştırım boyadım sonuç hüsrandı..açık bakır gibi bişey çıkmıştı ama mat bi renk tuhaftı..sonra sadece karamele boyadım, bu sefer bildiğimiz bakır rengi oldu ve yıkadıkça bal köpüğü olmaya başladı. renk bana çok açık geldiğinden en son vital koyu karamel ile boyadım. ilk boyadığımda renk koyu oldu, çikolata kahve gibi bir renk çıktı ama yıkadıkça renk oturmaya başladı. resim görmek isteyenler için resim ekliyorum kızlara.s.

5780.jpg

5783.jpg

5791.jpg

Son düzenleme:
resimdeki son saç rengi için;
koyu karamel ve kahve köpüğü renginin oranlarını 2:1 olarak katarsak aynı rengin tutucağını düşünüyorum

resimdeki son saç rengi için;
koyu karamel ve kahve köpüğü renginin oranlarını 2:1 olarak katarsak aynı rengin tutucağını düşünüyorum

valla canım ben ilk karamel ile kahve köpüğü kullandım hiç hoş olmadı :/
koyu karamel ile karışınca nasıl bi sonuç çıkar bilemiyorum açıkçası

Saç renginiz çok güzel olmuş fakat siz sarıdan bu renge dönmüşsünüz bizim saçlar koyu bunları yaparsak bence daha çok koyulaşır..
Açık renk saç rengine sahip olanlar deneyebilir..
Ama çok beğendim renginizi güle güle kullanın

çok teşekkür ederim :16:
bu arada 1. 2. 3 resimde de saç rengim aynı. ortamdan yada resim netliğinden ton farkı var gibi gelebilir ama hepsi aynı renk.
evet açık renk saç ile koyu renk aynı olmuyor malesef. ancak açma işleminden sonra elde edilebilir:40:

çok beğendim saç rengimi.bende saçımı bakır doreden karamele çevirmek için bayram öncesi kuaförde açtırdım saçımı çok açtı ve üstüne karamelde vurunca saçım koyu sarı oldu ve derimde küçük yanıklar oluştu.kıyamet kopardım o ayrı mesele de saçımıda düzeltmsine izin vermedim çünkü dinlenmeye ihtiyacı vardı şimdi bu haftasonu gidicem bakalım istediğim karameli tutturabilecekmiyim bide o var yani...benim dediğim renk senin saç rengin işte veya 1 ton açığı ...

çok beğendim saç rengimi.bende saçımı bakır doreden karamele çevirmek için bayram öncesi kuaförde açtırdım saçımı çok açtı ve üstüne karamelde vurunca saçım koyu sarı oldu ve derimde küçük yanıklar oluştu.kıyamet kopardım o ayrı mesele de saçımıda düzeltmsine izin vermedim çünkü dinlenmeye ihtiyacı vardı şimdi bu haftasonu gidicem bakalım istediğim karameli tutturabilecekmiyim bide o var yani...benim dediğim renk senin saç rengin işte veya 1 ton açığı ...

teşekkürler canım. benimde kuaförlerden ağzım çok yandığı için hep kendim boyuyorum.inşallah bu defa sonuç istediğin gibi olur.bir de anlayarak yapsalar...
ya çok hoş olmuş canım çok begendim..:46: benim saçım kendi rengi kumral sadece uçlarda kalan hafif sarı var.. sence bu tonu nasıl elde edebilirim.:42:

saol canım beğendiğine sevindim.
saçların açık kumral mı koyu kumral mı?saç rengin koyuysa açmadan olmaz canım o da saçını yıpratabilir biraz. ama açık tonlarda bir kumralsa bal köpüğü ile boyayarak elde edebilirsin sanırım:6:

çok açık sayılmaz canım sanırım resim ekleyemiyorum yoksa gösterirdim.. ben söle düşündüm kumral bakır ile bal köpüğü gibi bi rengi karıştırsam bu rengi http://img210.imageshack.us/img210/4521/dddsn3.jpg yada senin ki gibi yada ortalama bu tonlarda bi renk elde edebilrmiyim

hmmmm bilemiyorum canım kumral bakır ve balköpüğü bakır ağırlıklı bir renk olur gibime geliyor. ama balköpüğü mantıklı geliyorr kumral üzerine bu tarz bi sonuç için

Back