• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçını caddebostandaki diba kuaföründe kalıcı olarak düzleştiren var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GizeeeemMmM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim saçım kıvırcıkuçlarda bir tutamcık sarı var ben bıktım bu saçtan hergün düzleştiriyorum daha çok kırılıyor toptan düzleştirmeye karar verdim.straight hair terapy yaptırmayı düşünüyorum.dibada yaptırcağım burda yorumları okudum yarısı memnun yarısı değil.biri de diba en iyisi demiş şimdi size sormak istiyorum saçını diba da kalıcı olarak düzleştiren var mı?kaç para tutuyor.şlampuanları ne kadar ve kaç para?bu işlem sırasında canın acıyor mu?daha bir sürü sorum var siz bana yardım edin lütfen en iyisi diba diye duydum o yüzden oraya gideceğim.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:çok üzgünüm:

Arkadaşım kimse yorum yazmamış saçınını düzleştirmişsindir belki ama okuyacak olanlara söylemek istedim bende orada yaptırdım biraz dökülme olmuştu ama çok memnun kaldım 8-9 ay kullandım yine gidip yaptırmayı düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

Ne kadara yaptırdınız acaba?
Bu tip ilaçların hepsinin aynı oldugunu ögrendim sadece salon farkı olsun diye bence o kadar para vermenize gerek yok diye düşünüyorum bir saçın en az maliyeti 100 liraymış,en iyisi diye bir şey yok zaten bu işlem türkiyede yeni yapılmaya başladı,ayrıca brezilya keratini diye size glatt denilen en ucuz malzemeyide kullanabilirler dikkat edin iyi araştırın..

Back