Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akacak bir boya degil ki canm fotodaki sac2 gün sonra boyası akıcak eski haline geri dönücek zaten hayatımda duyduğum en saçma şeylerden birisi
Katılıyorum!EKŞİ SÖZLÜK DE ES GEÇMEDİ
O parayla 1 hafta tatil yaparım saçım güneşten açılır o renge kendi gelir zaten. bonus olarak hem yüzerim güneşlenirim dinlenirim cidden tipim değişir valla. senelerdir kuaförlere güvenmiyorum ve saçımı emanet etmiyorum. her kadın kendi saçına başına bakabilecek kadar bilgi sahibi olmalı bence
-Princess sparkle
İşin bu tarafı da var tabi...İstediğini yapar kimi ne ilgilendirir ki bu durum ?
Bir facebook sayfasina yorum yapmisti birisi " Asgari ücrete sac boyatana değil sac boyatma fiyatini maaş olarak verene kızın " diye .
Ne kadar doğru efenim.
Kız farkındaysan param kalmadı eve yürüyerek gittim yazmış belli ki zengin bir kız değil .. Buna rağmen bin lirasını altı üstü bir Krepe balyaja vermesi normal mi :) babasının belki de asgari ücret maaşı varEtilerde nisantasinda biryere gittiyse o fiyat cok normal sadece kesime 150 tl aliyorlar .fone ayri para
Ama tonlama super olmus yapanin emegine saglik
Valla canım şu hayatta bildiğim kesin bişey varsa bir saç boyasının saçta ömür boyu durmadığıdır =)Akacak bir boya degil ki canm fotodaki sac
Nasıl akacak bir boya değil? tatlım boya işte ömür boyu durmayacak saç yıkanacak her yıkamada değişecek elbette..Dipleri gelecek vs..Akacak bir boya degil ki canm fotodaki sac
Etilerde nisantasinda biryere gittiyse o fiyat cok normal sadeve kesime 150 tl aliyorlar .fone ayri para
95 ombre yapan yer cok azBence 95 lira kiz yanlislikla 950 yazmis.Sacimi hic boyatmadim pek piyasayi bilmiyorum ama 950ye sac mi boyatilir Allahaskina.
E illa ki uzayacak kizzzNasıl akacak bir boya değil? tatlım boya işte ömür boyu durmayacak saç yıkanacak her yıkamada değişecek elbette..Dipleri gelecek vs..
Oylesi cok canim anne temizlige gider kiz gelir cebine 3000 tl lik telefon aldirir.Kendingozumle cok sahit oldugum icin yadirgamiyrum artik.Karakteri bozuk cocuk genc cok artik.Cocuga yokkk ku ogretmezsen somurur boyleleri.Kız farkındaysan param kalmadı eve yürüyerek gittim yazmış belli ki zengin bir kız değil .. Buna rağmen bin lirasını altı üstü bir Krepe balyaja vermesi normal mi :) babasının belki de asgari ücret maaşı var
Valla ben 2 3 ay once ombre yaptirdim sacimin dipleri kendinsacim sadece ucuna yaptirdim hala duruyorBana 2 sene yeter bu sac kendim kesiyorum zaten sacimi uzun olduu icinValla canım şu hayatta bildiğim kesin bişey varsa bir saç boyasının saçta ömür boyu durmadığıdır =)
2 hafta sonra akıyor şekli şemali bozuluyor.. hiç bişey aynı kalmıyor bu hayatta =)
ne güzel yazmışsın emaSosyete kuaförüne gitmiş onlar her daim bu fiyatı ödüyorda tabi milletin sosyete kadar parası yok
sanırım işçi ailenin kızı özenti yapmış ,en azından içinde kalmadı
sanki erkeklerin dandik pahalı hobileri yok