Saçını boyattı, sosyal medya ondan nefret etti!

Yalan bir haber bence capsi kendi telefonundan aldığı belli

EKŞİ SÖZLÜK DE ES GEÇMEDİ

O parayla 1 hafta tatil yaparım saçım güneşten açılır o renge kendi gelir zaten. bonus olarak hem yüzerim güneşlenirim dinlenirim cidden tipim değişir valla. senelerdir kuaförlere güvenmiyorum ve saçımı emanet etmiyorum. her kadın kendi saçına başına bakabilecek kadar bilgi sahibi olmalı bence
-Princess sparkle
Katılıyorum!

Yalnız saçı da beğendim bu arada... :KK45:

950 miiiiii sasirmis iyiceee ama sac guzel olmus

Etilerde nisantasinda biryere gittiyse o fiyat cok normal sadece kesime 150 tl aliyorlar .fone ayri para
Ama tonlama super olmus yapanin emegine saglik
Kız farkındaysan param kalmadı eve yürüyerek gittim yazmış belli ki zengin bir kız değil .. Buna rağmen bin lirasını altı üstü bir Krepe balyaja vermesi normal mi :) babasının belki de asgari ücret maaşı var

zenginlik böyle birşey olsa gerek nerede yaptırmış o saçı bu kız ya kafamda deli sorular :KK70::KK49:

Bence 95 lira kiz yanlislikla 950 yazmis.Sacimi hic boyatmadim pek piyasayi bilmiyorum ama 950ye sac mi boyatilir Allahaskina.

sadece boyamanın o fiyatı tuttuğunu sanmam zaten toplamda diyor muhtemelen kaynak yaptırmıştır.

anlamadıgım ekran goruntusunu niye alıp paylasılmıs 950 lirayı gittiyse luks biyere verir tabi

Kız farkındaysan param kalmadı eve yürüyerek gittim yazmış belli ki zengin bir kız değil .. Buna rağmen bin lirasını altı üstü bir Krepe balyaja vermesi normal mi :) babasının belki de asgari ücret maaşı var
Oylesi cok canim anne temizlige gider kiz gelir cebine 3000 tl lik telefon aldirir.Kendingozumle cok sahit oldugum icin yadirgamiyrum artik.Karakteri bozuk cocuk genc cok artik.Cocuga yokkk ku ogretmezsen somurur boyleleri.
Belkide cok istedigi biyerde boyatti para biriktirdi amannn bilemeyiz ki kizin durumunu dedim ya ama tonlama super olmus:KK70:

Valla canım şu hayatta bildiğim kesin bişey varsa bir saç boyasının saçta ömür boyu durmadığıdır =)
2 hafta sonra akıyor şekli şemali bozuluyor.. hiç bişey aynı kalmıyor bu hayatta =)
Valla ben 2 3 ay once ombre yaptirdim sacimin dipleri kendinsacim sadece ucuna yaptirdim hala duruyor:KK70::KK70:Bana 2 sene yeter bu sac kendim kesiyorum zaten sacimi uzun olduu icin

Amaaaaan, zenginin malı züğürdün çenesi işte.. Bu işte bir iş var gibi geliyor da bana neyse..

Sosyete kuaförüne gitmiş onlar her daim bu fiyatı ödüyorda tabi milletin sosyete kadar parası yok
sanırım işçi ailenin kızı özenti yapmış ,en azından içinde kalmadı
sanki erkeklerin dandik pahalı hobileri yok
ne güzel yazmışsın ema

X