ver mahkemeye...
gerizekalılar... gözlerini yüzü hiçmi belli degil yada benzemiyo...
bazen bu türk polislerini pataklıyasım gelio...
hırsızı bırakırlar sucsuzun yakasına yapışırlar
Eki Görüntüle 1180825 Eki Görüntüle 1180826 Eki Görüntüle 1180827
Kızdaki değişim de ağzımı açık bıraktı. Hele sarı saçlı fotoğrafında ne kadar farklıBence kesinlikle kazanamaz dava açarsa.
Kızdaki değişim de ağzımı açık bıraktı. Hele sarı saçlı fotoğrafında ne kadar farklıBence kesinlikle kazanamaz dava açarsa.
ben de dava açmasından yana olacaktım ama mesajınızı ve fotoğrafları görene dek hiç benzetemedim açıkçasıEki Görüntüle 1180825 Eki Görüntüle 1180826 Eki Görüntüle 1180827
üç kız da birbirinden farklı gibi. ben de gözetmenlik yaptım haftasonu iki sınavda bazı insanlar çok farklı oluyor gerçekten kimlikteki halleriyle. ben en çok kimlikte açık gerçekte kapalıları tanımakta zorlanıyorum. bir de sabahın körü millet rahat olsun diye eşofman giyip geliyor saç makyaj haliyle dağınık e kimlikteki fotoda cillop gibi olunca zorlanıyor insan ister istemez.
ben o sahtekar bilmem ne diye bağırdıkları kısmın uydurma olduğunu düşünüyorum, siz diye hitap ederiz öğrencilere ya da isimleri+bey yada hanım. polisler de aynı şekilde hanımefendi beyefendi şeklinde hitap ediyorlar sınava girenlere. hikaye olmuş o kısım bence
Evet aqually zor bir iş tanımlamak.
Bence olması gereken yapılmış, ama bunun telafisi olmalı.
O salonlarda salon başkanı olmak o kadar büyük stres ki.
Dediğin gibi fotoğraftan tam tanıyamıyabilşyorsun.
Tam tersini düşünelim;
Salon başkanı bu bayanı kimliğine benzetemedi ve sınavdan çıkartmadı. Gerçekten birinin yerine sınava girdiyse kaç kişinin kul hakkına girilmeyecek mi?
Böyle durumların ıspatlanması halinde mazeret sınavı yapılmalı tabii.
Kimsenin emeğide çöpe atılmamalı.
Umarım bu kadına da mazeret sınavı yapılır .
üç kız da birbirinden farklı gibi. ben de gözetmenlik yaptım haftasonu iki sınavda bazı insanlar çok farklı oluyor gerçekten kimlikteki halleriyle. ben en çok kimlikte açık gerçekte kapalıları tanımakta zorlanıyorum. bir de sabahın körü millet rahat olsun diye eşofman giyip geliyor saç makyaj haliyle dağınık e kimlikteki fotoda cillop gibi olunca zorlanıyor insan ister istemez.
ben o sahtekar bilmem ne diye bağırdıkları kısmın uydurma olduğunu düşünüyorum, siz diye hitap ederiz öğrencilere ya da isimleri+bey yada hanım. polisler de aynı şekilde hanımefendi beyefendi şeklinde hitap ediyorlar sınava girenlere. hikaye olmuş o kısım bence
Valla üç fotoğraf da bambaşka.Bi ben mi benzetemedim ? :44:
Ben kimlikte,giriş belgesinde hangi kıyafet,hangi eşarp varsa onla gittim.Aklıma geldi çünkü böyle sorunların olacağı.
Yazık,gitti koca yıl...
ben de dava açmasından yana olacaktım ama mesajınızı ve fotoğrafları görene dek hiç benzetemedim açıkçası
özellikle sarışın haliyle diğer halleri çok çok farklı,bende olsam şüphelenebilirdim önemli sınavlarda gözetmenlik yapmak da büyük sorumluluk gerektiriyor kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?