How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacını 9.1le boyayanlar?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
9.1 nası bı sarı kızlar ben sacımı igora 8.1le boyuyorum.kızıllık olmuyo ama 3hafta gecınce hafıf dorelık oluyo sımdıkı boyamı 9.1le yapsam nasıl olur sızce dorelık kapanır mı ve 9.1in rengı nasıl?

ben koleston 8.1le 9luk oksıdanla boyuyorum resmımde albumde bak istersen.9.1 de küllü sarı.sen sacını acık renk olsun dıyosan oksıdanı yüksek tutacaksın 3...6...9...12... 12 daha acık sarı olur
3lük oksıdanla boyarsan bıraz daha koyu olur gıbı bılmem anlatabıldım mı yanı bence sen yıne 8.1e devam et koyu olsun dıyosan 3lük oksıdan al acık dıyosan 12 veya 9luk al ama 12 lik veya 9 luga dıkkat et sacını yakma derım olumunekankayizsmile

cnm senın sacın benımkınden koyuymus fındık kabugu rengı olmus ama kendın boyuyomussun valla cok guzel renk tutturmussun zemuszemus
ben hep 6lık oksıdan kullanıyorum yıne 6lık alıp 9.1le mı boyasam dıye dusunuyorum :S
cok tesekkur ederım tatlım yardımların ıcın

9.1 nası bı sarı kızlar ben sacımı igora 8.1le boyuyorum.kızıllık olmuyo ama 3hafta gecınce hafıf dorelık oluyo sımdıkı boyamı 9.1le yapsam nasıl olur sızce dorelık kapanır mı ve 9.1in rengı nasıl?

Cnm bende 9.1 kullandım bir süre çok açık sarıda değil koyuda.Fotolarımı koyucaktım ama yapamadım.:1hug:

bu boyalar numaraya göre mi açık ya da koyu olduğu belli oluyor istediğim rengi tutturmak için kaç numarayı kullanmalıyım.

Back