- 17 Ekim 2007
- 791
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha unutmadan banyodan sora durulama suyu olarakta kullanılacak yazmayı unuttum canm :)
durulama suyu olarak kullan ardından su dökme saçına ölece kalsın hem dökülme uzamama yada kepek sorununuda ortadan kaldırıo uzun vadede şekerim
benimde saçımda 3 tane sivilceye benzer kabarık var ilk olarak 2 yıl önce farkettim,doktora gittiğimde mantar başlangıcı demişti,şampuan ve ilaç yazmıştı ama geçmedi,geçen hafta tekrar gittim doktor bu mantar değiiil, kim dedi mantar diye çıkıştı üstelik,meslektaşı olduğunu söyledim sustu:) sık şampuan değiştirmekten kaynaklanabileceğini söyledi.şuan dermovate ve konazol kullanıyorum inş geçer.çünkü dökülmenin de sebebi olabilirmiş
yaklaşık 10senedir ben de bu dertten müzdaribim.saçlı derim pul pul kepek oluyor.çok kaşınıyor. önceden tabak tabakaydı.kaşıyodum kanıyodu.kabuğunu soyuyodum.şimdi okadar değil.ilaç kullanıyorum.çok iyi geldi tavsiye ederim.ketoral şampuan,Elosalic krem,dermovate saç losyonu bunları kullanıyorum.önce elosalic kremi kepekli deriye sürüyosunuz(yağlı bi krem).5-6 saat bekliyo.o baya yumuşatıyo,rahatlatıyo.kabuklarını kaldırıyo .sonra saçınızı ketoral şampuan ile yıkıyosunuz.masaj yaparak köpürtüyosunuz saçınızı.5dk bekletiyosunuz saçınızda.bittikten sora iyice duruluyorsunuz.saçınızı kuruttuktan sonra losyon ile takrar olan yerlere sürüyosunuz masaj yaparak.şiddetle tavsiye ediyorummm.