E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elif_a_k_
-
slm, kizalr ben de bayadfir arastiriyorzm sac uzatmak icin formulleri ama birturlu almnyada olmuyo zor yaqni, kuaforeler dahi burda BITKISELDEN HABERI YOK : SASIRDIM BAZI ISIMLERIDE CEVIRI YAPMAK ZOR OLUYO: BANADA BI FORMUL BULSANIZ COK SEVINIRIM SACLARIM KISACIK KALDI MALESEF;size dua edrim valla..:)))))
tresan'ın şampuanı saç bakım kremleri var..alışveriş yerlerinde bulabilirsin bence..ondan kullanmadığım için bakmadım hiç nerde satılır die..ama bulunur ya öle çok dipte kalan bi marka değil..illa tresan almanada gerek yok..mecitefendi yada yeni gardef diye defne yağlı bi şampuan çıkmış onada iyi diyorlar..sonuçta bitkisel olanları denemektir bence amaç..ama ya kızlar benim saçta düzelme falan yok kopankopuyo wala..bi kere kopmaya başladı..ütüye dayanamıyor artık saçlarım ya kahretsn! :'((((
arkadaşlar ben şampuanımın içine birer ampul bemiks bepanthen evigen ve 1 yemek kaşığı da bal koydum ayrıcada haftada 3 kez şu bakımı uyguluyorum
1 hafta zeytinyağının içinde kekik ve sarımsak bekletip süzdüm bi kabın içine bu beklettiğim yağdan 1 yemek kaşığı
1 tatlı kaşığı hint yağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yumurtanın sarısı nı karıştırıp saç diplerime sürüyorum
ve haftada bir kez de son durulama suyuna pirinç suyu koyup çak fazla durulamıyorum
saçlarım yumuşacık oluyo aynı zamanda hızlı uzuyo parlıyo ve güçleniyo saç düzleştirici kullananlara da kesinlikle öneririm çünki saçlar daha çabuk ve kolay şekil alıyotatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?