• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saçın maşa tutmaması

ecenurclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
8
0
36
Ankara
Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim ki maşa yapmaya bayılıyorum. Uzun zamandır kullandığım bir maşa var. Fakat sorunum şu ki saçlarım artık maşa tutmuyor! Saçlarım doğal dalgalı. Önceden saçımı bir kez maşa yaptığımda 3 gün kadar bozulmadan dururdu. Ama şimdi birkaç saate iniyor. Aynı maşayı kullanıyorum. Yeni aldığım kalın bir maşa var onunla yaptığım saç da hemen düşüyor eski ince olanla da. Neden olduğunu bir türlü anlayamıyorum. Bilgisi ve çözümü olan biri bana yardım ederse çok sevinirim :/

Kesinlikle öyle! Kalın maşa 1-2 saatte düşüyor, ince maşayla yaptığım saç ertesi güne bile kalıyor. Bir de saçım sarı, röfleli olduğundan yıpranmıştır belki, maşa ondan tutmuyor olabilir, bilmiyorum. Ne yapayım ben de düz kullanırım :)

Kesinlikle öyle! Kalın maşa 1-2 saatte düşüyor, ince maşayla yaptığım saç ertesi güne bile kalıyor. Bir de saçım sarı, röfleli olduğundan yıpranmıştır belki, maşa ondan tutmuyor olabilir, bilmiyorum. Ne yapayım ben de düz kullanırım :)

canım kalın maşa aldım bende ilk yaptıgım zamanlar resmen 15 dk indi cok üzüldm boşa para verdm diye ama sonradan anladım ki hikmet kalın tutamlardaymış. aldıgın tutmalar kalın olcak o zaman tutuyo birde üzerine sprey sıkınca gün içinde çok dogal dalgalar oluyor, şuan maşamdan çok memnunum 5 dkda kalın kalın sarıp hazırlanıyorum =)

ben kuaförüme de sordum, şampuanımı değiştirmiştim o saçımı çok yumuşattı bi de kullandığım sprey de saçımı çok yumuşatıyo, hiç röfleli gibi değil yumuşacık, ondan tutmuyordur dedi :) maşa yapacağın zaman saç kremi ve spreyi kullanma o zaman tutar dedi :)

ben kuaförüme de sordum, şampuanımı değiştirmiştim o saçımı çok yumuşattı bi de kullandığım sprey de saçımı çok yumuşatıyo, hiç röfleli gibi değil yumuşacık, ondan tutmuyordur dedi :) maşa yapacağın zaman saç kremi ve spreyi kullanma o zaman tutar dedi :)

ince maşa için bende sprey kullanmıorum ama kalın maşa spreysz 15 dk duruor ancak o yüzden kullanıyorm=) birde sardıktan sonra penslerle 5 10 dk bekletncede güzel tutuo=)

Back