Saç Uzatma Yöntemleri Saçın çoook daha hızlı uzaması için

peki. sarımsak yutmayı deneyeceğim. hepinize çok teşekkürler. ama karanfil+ pirinç suyunu denemek istiyorum. saçıma sıkıyorum 1-2 gündür. bakalım 1 ay sonunda sonuc ne olacak. birde gecen yıl saçımı göğüs hizasında kestirmiştim.tam olarak kestirdiğim yeri hatırladığımdan dün baktım saçım 24 cm uzamıs 14 ayda. sizce bu normalmi yoksa normalden fazlamı uzamıs sacm

merhaba dun formu okuduktan sonra bende sarımsak surdum sacıma ama nasıl surucegımı bılemedım ya sacım 5 aydır uzamak nedır bılmıo boyalı oldgu ıcın anlıorumda uzamadgnı.sarımsağı kac gunde bır nasıl surmek gerekıyor acil yardım lutfeeen

güzel oturtmuşsun beni :)))valla güldürdün beni alınmadın demi bana kırmak istemedm ben sende haklısın canım ...

güzel oturtmuşsun beni :)))valla güldürdün beni alınmadın demi bana kırmak istemedm ben sende haklısın canım ...

Yok yaw ne oturtması öyle bi düşüncem yoktu o an içimden geçenleri söyledim.
Yok alınmadım neden alınayım görüşün tuhaf geldi Bende yanıtladım

Sevgiler efenim

sacımın alt kısmını ölcmüstüm. dün de uzayan kahkullerimi olctum. ağustos tan beri 3 parmak uzamıs. tabi o aralar minoxidil kullanıyordum :) ve sacımı 30 dakikada bir çeşmenin altına sokup buz gibi su tutuyordum

haftada bir kez yapsan ideal olur sanırım

ilk başta yorum yapan arkadaşım mesajdan alıntı yapmadan direkt girdim konuya ama okuyunca dehşete düştüm çünkü çok fazla şey katıp karıştırmışsın ve şampuan içine katmışsın bunlar birbirini reaksiyona uğratır şampuan içinde kimyasallar var sonuçta ve yarardan çok zarar görürsün söyliyeyim, bitkisel karışımları duş almadan 1 saat önce saçına uygulasan ve duşunu alsan daha etkili olucağını düşünüyorum, sarımsak ve çaylı karışımları bilmem ama benim favori tavsiyem yumurta+zeytinyağı karışımıdır saç diplerinize sürüp 1saat sonra durularsanız haftada en fazla 2kere ciddi bir canlanma ve uzama farkını görürsünüz nacizane tavsiyem

evet o yüzden suan baska bişey deniyorum. hergün2 tane sarımsak yutuyorum.pirinçli suyla ıslatıyorum(saçımı yıkamadan 1 saat öönce) benim saçımın altı uzun ve katsız. üst kısmı kısa ve katlı. üst kısmını topluyorum, alt kısmını, içine sarımsak ve zeytinyağı kattığım şampuanla yıkıyorum. sonra üst kısmını da açıyorum , içine zentinyağı attığım şampuanla saçımın heryerini yıkıyorum. sanırım ilk yıkamada fark etti alt kısımları daha yumuşak oldu. halbuki keçe gibidir alt kısımlrı.

sarımsak alt kısımlarını gürleeşecek sadece. üst kısımları yeternce gür. pirinç suyunuda sadece üst kısmına sürüyorum. oralar uzasın alt kısma ulaşsın diye..

banada bayağı karışık geldiii açıkçası denemekten çekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…