• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçın çoook daha hızlı uzaması için

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
baya bi araştırma yaptım ve harika karışımlar elde ettim.
şampuanımın içine;
* sarımsak rendeledim
* ısırgan çayı suyu ekledim,
* form çayı suyu ekledim,
* 5 tane karanfil attım.

-bi kavanoz kaynamış suyun içine bi avuç pirinç ve bi avuç karanfil attım. Bunu saçımın diplerine yapacağım . Sonra saçımı hemen öreceğim. Hergün kırıkları ayıklayacağım.
arkadaşlar hepsini tek tek araştırdım . 1 tanesinin bile ayda 3 cm uzattığı oluyor. Kimi madde gürleştiriyor kimi uzatıyor kimi dökülmeyi durduruyor. Lütfen benle birlikte denemeye başlayanlarda yorumlarını esirgemesin. Devam ettikçe sonuçları yazacağım. Umarım saçım hızlı uzar çünkü saç kesimim çok kötü. :31:

NotNot: biraz öncede bi miktar gül suyu ekledim.

Son düzenleme:
baya bi araştırma yaptım ve harika karışımlar elde ettim.
şampuanımın içine;
* sarımsak rendeledim
* ısırgan çayı suyu ekledim,
* form çayı suyu ekledim,
* 5 tane karanfil attım.

-bi kavanoz kaynamış suyun içine bi avuç pirinç ve bi avuç karanfil attım. Bunu saçımın diplerine yapacağım . Sonra saçımı hemen öreceğim. Hergün kırıkları ayıklayacağım.
arkadaşlar hepsini tek tek araştırdım . 1 tanesinin bile ayda 3 cm uzattığı oluyor. Kimi madde gürleştiriyor kimi uzatıyor kimi dökülmeyi durduruyor. Lütfen benle birlikte denemeye başlayanlarda yorumlarını esirgemesin. Devam ettikçe sonuçları yazacağım. Umarım saçım hızlı uzar çünkü saç kesimim çok kötü. :31:

Tüm bunlar şampuanın yapısını bozmasın :44: çok fazla şey varr

neler konuştunuz hiç okumadan yazıyorum arkadaşlar forum takipten denk geldim....
sadece bioblası öneriyorum size arkadaslar...şampuan zaten biliyorsunuz..

dökülmeler için
kepeğe karsı falan..

ben yaklasık 2 senedir onu kullanıyorum cok güzel uzuyor saclarım, kuzenim söylemişti inanmamıstım.kullandım ve etkisini gördüm =)
şiddetle tavsiye ediyorum.

bilemiyorum canım ya saç kesimim berbat gözüm kararmış durumda derhal uzaması lazım. şampuanda küçücük bişey zaten. boşa gidicekse o gitsin diye ekledim içine. işe yararmı sence?

O denediklerinin ben hepsini denedim malesef hiç bir işe yaramıyor, kafamda yumurta bile kırdım söz misali :60:
Neler neler kullandım belki de yarıyor ama süreci yavas ...

Bioblas diyorum deneyebilirsin hemde şampuan niyetinde =)

ben geçen sene saçlarımı uzatmak için uğraşıyordum ve sarımsak müthiş etki etmişti, banyodan önce sarımsağı saç diplerine sürüyordum, rendeleyince sürmek zor oluyor çünkü benim saçlarım çok gür zaten,aralarda kayboluyordu sarımsaklar :1: ben de tırnaklarımla ezip hafifçe suyunu çıkarıyordum ve sürdükçe arada bir tırnaklarımla bastırarak suyunu çıkarmaya devam ediyordum. o şekilde iki tane sarımsak,hatta iriyse bir tane bile yetiyordu, haftada iki kez falan yapmıştım ve yedi sekiz santim uzamıştı bir ayda. inanamamıştım hatta.. geçen seneden beri saçım belimde,şimdi ayda iki kez saç uçlarına badem yağı sürerek koruyorum o kadar

bnm sacmda hint kınası var bliyosnz kesnlikle akmyo.pirinç suyu da bekletiyorum kafamda karanfilde. şampuandada sinameki suyu ısırgan suyu sarımsak rendesi var. uzaynca diplerimden belli olr hmn

Bu arada meyve suyu sıkacağı varya, içine bayağı bir sarımsak atacağım, birazda pirinç .oluşan suyu bir kapa koyacağım saçıma süreceğim. bu daha mantıklı geldi bana :28: , kısa sürede denemem lazım. o zaman hem arkadasın önerdiği bioblas ı da kullanabiirim :31: :3:

Hevesinizi kırmak istemem ama saçlarımı uzatayım derken saçlarınızdan olmayın,bu yaptıklarınız saçlarınızı çok yorar emin olun. Bakınız ben saçlarımı çok kafaya takan biriyimdir fakat artık sadece Dax Supergro krem kullanıyorum. Bunların hepsini birden yaparsanız saç yorulur hatta küsebilir. Siz yine de kendiniz bilirsiniz bu benim kendi görüşüüm :3:

hergece yatmadan önce bır diş sarımsak atın agzınıza çiğnemeden yutun yanı yıyemeyenler için diyorum hem uzayacaktır hemde sağlamlaşacaktır sacınız ve antıbıyotık niyetıne cok faydası var vucuda koku yapmıyor çiğnemeden yutuncaa...

Arkadaşlar bio vitals saç bakım yağını duyan oldu mu susam yağı, hint yağı gibi on kadar yağ var içinde

Bu sekilde sac derini yorarsin. Saclarini uzatmak icin haftada bir uygulayacagin bir bakim kürün (veya herhangi bir ürün) ve her yikamada kullanacagin kendi hazirladigin bir sampuanin olmali. Mesela benim haftada bir uyguladigim sinameki kürüm var. Sampuanima ise sarimsak, cam terebentin ve bir kasik bal katiyorum. Sinameki ve sarimsak gercekten etkili. Cam terebentin de uzamaya yardimci. Bal ise kabarmayi önlüyor ve saclari yumusatiyor.

neler konuştunuz hiç okumadan yazıyorum arkadaşlar forum takipten denk geldim....
sadece bioblası öneriyorum size arkadaslar...şampuan zaten biliyorsunuz..

dökülmeler için
kepeğe karsı falan..

ben yaklasık 2 senedir onu kullanıyorum cok güzel uzuyor saclarım, kuzenim söylemişti inanmamıstım.kullandım ve etkisini gördüm =)
şiddetle tavsiye ediyorum.
[/QUOT

iyi niyetinden şüphem yok ama bu dediğn şampuan eşimin saçlarını çok döktü kuzeniminde öle bence bunu tavsiye etme canım kişiden kişiye değişiyo arkadaşlar kıullanmayın bence

iyi niyetinden şüphem yok ama bu dediğn şampuan eşimin saçlarını çok döktü kuzeniminde öle bence bunu tavsiye etme canım kişiden kişiye değişiyo arkadaşlar kıullanmayın bence

Benim çevremdekilerde memnun kaldıgı için tavsiye ettim, nerden bileyim siz veya sizin gibiler memnun kalmamıs :)
Burda herkesler birşey tavsiye ediyor bende memnun kaldıgım ürünü söyledim..
Denemeden bilinmez değil mi , eşinizde kullanmış memnun kalmamıs olabilir.
Ama denediniz, birşey kaybetmez arkadasta denerse :34:

Elbette kişiden kişiye değişir, böyle bir seçeneğimiz var..
Ayrıca bunun bir sürü serisi var, şampuanlarıda ayrı, nerden bilebiliriz size uygun ürün kullanmadıgınızı :34:

Tavsiye etme demişsiniz, sizde arkadaslar kullanmayın bence diyorsunuz :) Bu nasıl bir çelişkidir,,, o halde herkes denemeye açık olsun.. Kesin birşey söylemeyelim değil mi ..

Son düzenleme:
Back